Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha befeszítem a hasam, érzem,...

Ha befeszítem a hasam, érzem, hogy kemény, csakhát elég nagy most. Lehetséges, hogy ha lefogyok, látszódni fog egy kis kocka?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyi lehet a testzsír százalékom,igazából izmos a karom is,lábam is,hátam is,mert 10 évig úsztam ,csak mióta abbahagytam,szép kis hasat növesztettem,meg integető izmom is lett..

Na mindegy, ha lemegy a hasam,latszodni fog a kocka,ha kememynek érzem?

Hány %-os testzsír %-nak kell lennie,hogy picit is,de látszon?

Esetleg ha futás mellé felülésezek,az ér valamit,ha azt akarom hogy majd látszon?

2015. márc. 24. 20:15
 1/1 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
A nagy has nem csak az elhízás jele,hanem az is lehet a gond,hogy pl. kevésszer eszel sokat s ezáltal kitágul a gyomor.Ha meg tudod fogni a "hájat" a hason akkor van felesleg.A futás jó megoldás,s ha az "integető"izmot is el akarod tüntetni akkor tricepszre kell gyakorlatokat csinálni.S természetesen oda kell figyelni az étkezésre is...Nem hiszem,hogy meg lehet határozni BMI-ben a megfelelő szintet,az a lényeg,hogy ne menjen 25 fölé...a legideálisabb a 20-22 közötti,de ha pl. valaki izmosabb akkor bukik ez az elmélet...
2015. márc. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!