Baj ha megiszok naponta 2 liter zero vagy light kólát?
Figyelt kérdés
Sikerült lefogynom, de már beleőrülök az egészséges étkezésbe. Ezért rászoktam a kólára, így finomat viszek be a szervezetembe anélkül hogy bűnöznék. Szerintetek lehet ebből valami bajom? Már fél éve így csinálom. Szerintem minden embernek "kell" valamilyen függőség, jobb mintha 2 liter sört innék naponta.2016. máj. 12. 00:40
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, kicsit félreértetted, én is eszek sütit is meg mindent, csak abba őrülök bele, hogy mértéket kell tartani. Legalább egy olyan dolog legyen már az életben, amiben nincs limit.
2016. máj. 12. 18:36
12/12 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnél akkor max 1 pohárral, de legalább akkor zero legyen mert abbi nincs cukor. Persze nem támogatom ezeknek a hosszú távú ivását. Amúgy ha most tetszik a testképed, akkor aza titok h 80 %ban tartsd az étrendet és 2 hetente egyél meg egy hambit vagy 1 tábla milkát. Normál egészséges étkezés mellett nem fog összedőlni a világ ha néha "csalsz". figyeld meg fitnes és testépítőket a verseny után ( Az 5 tábla milkával és társaival :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!