Ettől várhatók súlyfelesleget?
Figyelt kérdés
Ma kb csak egèszsègesen kaját ettem,túrán voltam (17km ennek fele felfe lejtőn) de megettem kb 3ezer kalóriát ... Am 1700 kalória körúl eszem... 13/l csak súlyt tartok 157cm/43 kg2016. máj. 7. 19:32
1/3 anonim válasza:
1 nap alatt nem lehet hízni, de 43 kilósan ha tekertél 17 km-t, akkor kb 2000 kcalt használ el a szervezeted egy nap, szóval egy ezressel túlkajáltad magad.
2/3 A kérdező kommentje:
A hasam is nagyon fél van puffadva :(
2016. máj. 7. 20:28
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj egy ilyen nap semmit nem ront el. Ha a mérleg többet is mutat, az csak a sok benned lévő salakanyag, ami holnapra távozik is. Csak ne csinálj rendszert belőle..:) Én nagyon vékony vagyok, de heti rendszerességgel van, hogy túlcsúszok időnként mégsem hízom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!