Deficit és mozgás mellett miért nem fogyok?
A kalóriaigényem 1700egy napra. 1100at eszek naponta, emellett gyakran futok is(fél órát). 110g fehérjét,100g ch-t és 40g zsírt viszek be mindennap. Nem eszek tésztát, cukrosat, pékárut, túl zsírosat sem.
Délelőtt folyamàn tojást és gyümölcsöt, ebédre halat vagy csirkemellet zöldséggel, uzsonnáta túrót zöldséggel, vacsorára csirkemell sonkát, pulykamell sonkát vagy halat.
Mit rontok el? Olyan 3-4kg felesleg van rajtam, de még semmi se ment le, pedig már 3hete diétázom.
Nem akarom feladni, de elkeserít, hogy nem fogyok semennyit.
Ha nem fogysz, akkor nem vagy deficitben.
De nem tuti, hogy nem fogysz, 3 hét elég kevés, a testsúly pedig sokat tud ingadozni, másfél kiló fogyást simán el tud fedni egy kis vízvisszatartás is. S még keményebben fogyózók is be szoktak számolni pár hetes stagnálásról, akár az elején, akár a közepén a fogyásuknak...
Több mozgás persze nem ártana, de akkor többet is célszerű enni.
Oki, majd lassan emelem a mozgàs időtartamát.
Deficitben vagyok, mindennap, a makrokat sem lépem át, van, hogy csak 900-1000kalóriát eszek. Sokszor keveset és este csak túrót.
2,5liter vizet min.elfogyasztok naponta. Nem tudom hol a hiba..
Ha 1700 a napi igenyed, akkor miert 1100at eszel.? Kerdem en. Valamint nem latom a megfelelo chkat. Reggeli zab es ebedre a rizs megvan ?
Emellett noveld meg a ch-dat.
Fitness csajok, sracok is szoktak neha ch-t ingaztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!