Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1300-1500 kcl es heti 3x1ora...

1300-1500 kcl es heti 3x1ora mozgas mellett havi 4 kg lemegy? 17/L 165/67

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen kristályos igazságok nincsenek.

Attól függ mit eszel 1300-1500 kcal mennyiségben. Meg mintha bárki is tudna számolni egy random 17 éves leány anyagcseréjével. 3x1 óra mozgásnak lehet értelme, ha értelmes erősítést, tornát gyakorolsz. Más kérdés, hogy változó intenzitással de egy edzőnap 3 órát edzem (nyilván egy gyógytornás rész vagy qigong nem az az intenzív erősítés amit viszont neked bele kell sűrítened az 1 órába. ha 1 órát edzel akkor az legyen kemény erősítés :)

2013. jún. 1. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Rubint Reka add onmagad dvd meg hasizom gyakorlatok...
2013. jún. 1. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:

És hús - zöldség? A heti egy kiló fogyás azért eléggé felső határ szokott lenni.

Én bodyrock-oznék és mellette osztanám: láb nap, has-hát nap, felsőtest nap.

2013. jún. 1. 18:09
 4/6 anonim válasza:

Szia!:)

A nagy manitu megmondja neked a frankót!:)

nem kell már semennnyit fogyni!:))

Rendben vagy igy is.Ha ,ágis formsodni akarsz akkor fogd magad s állj neki kerékpározni.

2013. jún. 6. 16:56
 5/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy 1300-1500 kcl-t egy nap alatt eszel-e, v egy hét alatt. Ha naponta, akkor havi 4 kg nem fog menni. Az ember naponta eszik kb 1000-1500 kcl-t, és ha naponta mozog intenzíven egy órát, akkor kb 1 kg tiszta zsír megy le rólad havonta (és nem úgy, hogy kiéhezteted magad és kiürül a gyomrod). Ha fogyó-gondjaid vannak, akkor egy cipőben járunk, én úgy csinálom, hogy semmit nem eszem ebéd után, és futok egy órát naponta
2013. jún. 7. 22:47
 6/6 anonim válasza:

Nem értem mi bajod az alkatoddal, nekem pont az ilyen kis töltött galamb forma az ideálom. Megjegyzem a férfiak többségének is csak nem vallják be. :)

Ha esetleg nagykanizsai vagy még ismerkednék is veled :P

2013. jún. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!