Ez sok volt mára vagy még fogyhatok ennyitől?
3dl tej +20g kukoricapehely
1 szelet diétás túrós rétes (1 réteslap, sovány túró, édesítő)
1 szelet diós mágnás
2 bögre gyömbéres-citromos zöldtea cukor nélkül
1 bögre tejeskávé
+1l víz körülbelül
+1 szelet abonett kevés baracklekvárral
Utolsó: Miért, ha valaki fogyózik akkor néha nem ehet egy egy szelet süteményt? :)
Nem szeretem a húsokat, otthon csak zsíros húsokat esznek. Csirkemell sosincs az asztalon, pedig az az egy, amit megeszek.
Nassolni nem szoktam, a mai nap kivételes és ezért aggódom. Általában zöldséget eszek tojással vagy csinálok egy finom túrókrémet.
Sutiket ritkan egyel csak, de neha belefer. Igyekezz hazilag sutni tk lisztbol/zablisztbol, edesitovel, es a nap elso feleben edd mertekkel. Ugy ok :)
Tojas zoldseggel, turokrem tok jo kajak, esetleg vegyel tonhalkonzervet, ha szereted es egyel neha azt is.
Kevés volt. Mivel írtad, hogy nem így eszel rendszeresen (van, aki igen, néha égnek áll a hajam, hogy 5 étkezésből 3 süti... OK, hogy diétás vagy simán lehet vele fogyni, ha deficit van, de azért a megközelítés, no. nem tűnik megfelelőnek. nem nasikon kell élni), ez szerintem jó így. A hús (amiben benne van a hal is) nem olyan fontos, ha elég tojást s egyebeket eszel, hogy bevidd, amit kell.
A tej nem szerencsés. Kevés fehérje, viszont cukros és egyéb problémákat is felvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!