Mi a véleményetek erről az étrendről? Ezzel fogyhatok valamennyit?
reggeli: 1 adag fehérje, egy puff.rizs+egy 125g-os zsírszegény natúr joghurt
tízórai: 2 puff. rizs + 1-2 vékony szelet felvágott (prosciutto cotto vagy crudo főtt/ füstölt sonka) + ha edzem, akkor egy adag fehérje is
ebéd: 1 adag zacsisleves, párolt zöldség, 120g natúr tonhal (konzerves) 2-3 puff.rizs
uzsi:2 puff. rizs + 1-2 vékony szelet felvágott
vacsi:1 adag zacsisleves, párolt zöldség, 120g natúr tonhal (konzerves) 2-3 puff.rizs
vacsi2: egy adag fehérje
heti 3x végzem súlyzós edzést+heti 1-2x 1-1,5 órát biciklizem a szabadban, ha jó idő van.
173cm/61 kg 26/l
Ez egyáltalán nem jó étrend már megbocsáss,reggelire mehente max 1-2 pufirizs,nem pedig majdnem minden étkezésed mellé,ez túl sok ch. A zacskóslevesről meg ne is beszéljünk (tele van adalékanyaggal stb.)
[link] itt egy tuti jó étrend,magas fehérjetartalommal,ha betartod tuti fogyni fogsz,sok sikert! :)
Mennyit szeretnél fogyni? Én 168 cm vagyok. Tavaly voltam pont 61 és akkor is mindenki azt mondta, hogy tökéletes alakom van. Most, hogy a 168 cm-el 55-kg-re fogytam, mindenki azt mondja, hogy gebe vagyok...
Én egészségügyi okokból fogytam le..betegeskedtem és azért alakult így. Nem nagyon volt étvágyam, de nem akartam azt, hogy ha rendbe jövök, felszedjek plusz 10kg-t, ezért az étrendemből kizártam a fehér lisztet, vagyis minden ilyen terméket, illetve a cukor fogyasztását.
Makrókkal többet tudnék kezdeni, de legalább a pufirizsre rákerestem. Ez nem is sok ch, persze kinek mennyi a sok (nekem sok lenne, de nálam a zsír magas, amivel az első kérdező véleményével ellentétben semmi gond nincs, ha az adott embernek az úgy jó. nekem ideális).
A zacskós leves elég hervasztó, mondjuk a többi étel sem valami csábos számomra, de nem nekem kell ennem s az a fő, hogy a tápanyagbevitel legyen OK s persze hogy a delikvens is jól bírja :)
A zsír miatt is kellene a makró, az étrend szegény lehet benne s igaz, hogy nem kell sok, de valamennyi azért igen, min. 30-40 gramm, az se mindegy, milyen zsírból, persze.
Kicsit sok a fehérjepor, de talán ennyi még belefér.
A felvágottnak olyan sok értelme nincs, nem értek hozzá, de fehérjeforrásnak rossz, csak egy kis flanc a pufirizsen. Pár falat sült húsnak vagy némi tojásnak több teteje lenne.
-még senki nem tudott ide olyan étrendet írni,hogy valaki rá ne mondta volna :
- EZ ROSSZ .
mi a fenének eszel ennyi pufi rizst??
reggelre egyél zabpehely+gyümi+feherjeporral
tizórai pufi rizs +felvagott
ebed 40 g rizs 100 gr csirkemell
uzsi brokkoli+csirkemell
vacsi cottage cheese
de van a kalóriabazis.hu oda be tudod irni mit ettél egy nap es kiszámol mindent.
Sajnos külföldön vagyok, ahol a csirkemell (és eleve bármilyen hús) ára az egekben van.
Csóró kolis vagyok - és mivel kolis, a főzési lehetőségek is elég korlátozottak. van konyha de non-stop foglalt :(
a szobámban van egy zöldségpároló+egy vízforraló, + egy kishűtő. ezekkel trükközöm.
az a baj, hogy eleinte megpróbáltam kevesebb puff.rizst enni, de mindig szédültem meg gyenge voltam. amúgy napi 3-4 km-ert sétálok- hol passzióból, hol azért mert iskolába is kell néha járni. emellett a súlyzós+biciklis kombót már említettem.
Mindenesetre minden véleményt köszönök. ha esetleg valakinek lenne valami kolis viszonyokra alkalmazható más megoldása, örömmel fogadnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!