Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem is lefogyni, de fogyhat...

Ha nem is lefogyni, de fogyhatok valamennyit ezzel a "programmal"? Többi lent.

Figyelt kérdés
21/L vagyok, 178cm 88kg. Az utóbbi időben súlyproblémákkal küzdök,egyszer fogyok valamennyit(nyáron) suli időben meg visszaszedem. Most nyáron elterveztem hogy bogyók helyett( tudom sokan elítélik,de nekem bevált: kb. 8kg-ot fogytam) idén mozogni fogok, amit a következőképp találtam ki: minden nap mozognék. Szóval futás, zumbázás, Úszás, Torna, korizás. Ezeket arányosan elosztva a hét minden napjára.
2012. júl. 2. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden héten minimum 1 nap pihenőnap, minimum fél óra mozgás, étrenden múlik a 60%-a a fogyásnak.
2012. júl. 2. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Természetesen ügyelek arra amit eszek :) Továbbá kiszeretnék próbálni egy 2x7 napos fogyókúrát is! :)

[link]

2012. júl. 2. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaj ezek hülyeségeket, számolj kalóriát.
2012. júl. 2. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ne számolj kalóriát...az a legnagyobb ökörség,csak megszállott leszel tőle. mozogj sokat, egyél egészségesen... mozogj minden nap,ha bírod és jól esik! azzal csak használsz magadnak. de az étkezés tényleg fontos,ne bogyókat szedj meg éhezz,hanem egyél normálisan,figyelj oda, és semmiképpen ne sanyargasd vagy éheztesd magad.
2012. júl. 2. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A kalória számolás nem ökörség, csak ésszel kell csinálni...
2012. júl. 2. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:

A kalória számolás csak azoknál ökörség akik 40 kilósak és azt hiszik hogy napi 200 kalória kell nekik.

De ha valaki rendesen utánaolvas mi is kell neki akkor hasznos.

2012. júl. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!