Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ennyit hízhattam ettől vagy...

Ennyit hízhattam ettől vagy csak folyadék?

Figyelt kérdés

Sziasztok :) Reggel ráálltam a mérlegre és 53.9-et mutatott. Szépen megnyugodtam. Délelőtt jelenésem volt az orvosnál (ugyanabban a ruhában voltam) és a mérleg 54.8-at mutatott.

Mai táplálék (orvos előtt):

CBA 150g natúr joghurt (3% zsír) + zsírcsökkentett kakaópor egy kávéskanállal

10 szem háztartási keksz

1 db puffasztott búza

1db Rolly szamócás túrórudi

Folyadék:

2x2.5dl cappuchino vízzel

1x2.5dl cappuchino tejjel

kb. 2x2.5dl tea

1dl Pécsi radler meggy (0.0%)

2016. ápr. 21. 12:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akkor valaki el tudná magyarázni, hogy ez a jelenség hogyan van? :) Meddig fog ez így maradni?
2016. ápr. 21. 15:59
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Addig, míg valaki agyon nem ver,te isten barma!
2016. ápr. 21. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Édesf𝚊szom, benyomtál közel 1,5 liter (1,35 l) folyadékot és kb 350-450g kaját, mi a f𝚊szt gondolsz, kifingottad vagy mi?

Ha el is mentél pisilni és kb egy egész litert pisiltél ki (egy átlag ember, egy nap 1,5 litert pisil ) (maradt 0,35 l) akkor is a maradék ital ( számoljunk 1l=1kg, mert víz jellegű dolgokat fogyasztottál: 0,35kg) + étel (tippre kb 450g) = kb 0,8kg). Menten beszarok, hát nem pont ennyivel vagy több? Ja nem 0,9-cel, de tudjuk, hogy a világon minden műszer tökéletesen ugyanúgy mér és ugyanúgy vannak kalibrálva és olyan, hogy mérési hiba korlát nem is létezik. Te sötét.

2016. ápr. 21. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a jelenlegi utolsó 2 válaszoló nem pont a... legszebben... fejezte ki véleményét, de igazuk van, s mindent elmondtak.

Amúgy kíváncsi vagyok, a kérdező ugyan az-e, aki már egy hete írja ki ezeket a ....-kat ide. Szerintem már kb 30 ember elmondta mindenhol, de nem híztál. És ha nem vagy 160/160> cm, akkor nem is kell így aggódni -_-

2016. ápr. 21. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért a hozzászólásokból látszik, hogy ha a kérdező sokáig folytatja ezt, akkor a zen-buddhista szentek kivételével mindenkinél felmerül az esély, hogy elveszti a béketűrését...

Tényleg tök feleslegesen pörögsz ezen, de senki meg nem fogja mondani, hogy konkrétan hogyan alakult ma a glikogénraktáraid töltöttsége meg ilyesmik.. De a jó hír, hogy ezt nem is kell tudnod. Én elvagyok a mérlegemmel, de neked tényleg jobb lenne, ha hagynád az egészet, ha leesik vagy szűk lesz a nadrágot, majd észreveszed, ennyi.

Teljesen mindegy, hogy délelőtt, délután vagy este 53.2 vagy 56.7 kg-ot mutat a mérleg, sőt az is, hogy holnap reggel merre mozdul. A zsírmennyiséget úgysem mondja meg, a víznek pedig 1-2 kiló ideoda meg se kottyan. Plusz salakanyag ésatöbbi. S a mérlegek tökéletlenségei.

Annyi érdekes és fontos dologra koncentrálhatnál, orgonanyílás van meg minden, sétálhatnál egyet szép gondolatokkal a fejedben s többet érnél vele, mint a napközbeni súlyodon agyalni.

2016. ápr. 21. 21:25
 16/19 anonim ***** válasza:
nekem pszihomokus kell. beteg vagy.
2016. ápr. 22. 09:06
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj hülye gyerek! Most voltam sz@rni egy ordenárét. Fél kg-mal mutat kevesebbet a mérleg most, mint kulázás előtt. Akkor most nyilván fogytam fél kg-t 5perc alatt, nem? Mekkora király vagyok!
2016. ápr. 22. 12:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 nagyon jo vagy! Szerinted ha le szeretnek adni 5 kilót akkor nem is kell megfelelően étkeznem es mozognom sem, elég csak egymás után 10x elmennem kulázni egy jót? Én levédetném a helyedben, ez fenomenális!
2016. ápr. 22. 14:27
 19/19 A kérdező kommentje:

Egy kicsit kezd elegem lenni. 2db ku*va kérdést tettem fel az oldalon, valakivel szerintem nagyon kevertek.

Nem is ismertem az oldalt még egy hete, vagy annyi sem. Szóval nem tudom, hogy mi ez a bunkózás arra hivatkozva, hogy hányszor kérdezem meg. Ráadásul a másik kérdésem teljesen másra vonatkozott, bár ugyanebben a témában.

Mindenesetre itt sem kérdezek többet ezek után. Köszönöm mindenki vendégszeretetét.

2016. ápr. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!