Ennyit hízhattam ettől vagy csak folyadék?
Sziasztok :) Reggel ráálltam a mérlegre és 53.9-et mutatott. Szépen megnyugodtam. Délelőtt jelenésem volt az orvosnál (ugyanabban a ruhában voltam) és a mérleg 54.8-at mutatott.
Mai táplálék (orvos előtt):
CBA 150g natúr joghurt (3% zsír) + zsírcsökkentett kakaópor egy kávéskanállal
10 szem háztartási keksz
1 db puffasztott búza
1db Rolly szamócás túrórudi
Folyadék:
2x2.5dl cappuchino vízzel
1x2.5dl cappuchino tejjel
kb. 2x2.5dl tea
1dl Pécsi radler meggy (0.0%)
Eső: Ugyanaz volt rajtam.
Második: Folyamatosan pisilni járkáltam, így szerintem a folyadék már átment rajtam.
Nem tökmindegy? Most ne pörögj már ilyen apróságokon...
Nézd, a SAJÁT mérlegemre kétszer ugyanúgy ráállok, fél kiló eltérés (a legjobb, hogy leveszek 1 kiló ruhát és ugyanannyit mutat, ezt szinte mindig megjátssza :D nem is mérem magam ruhában alapból, de párszor kíváncsiságból igen). 2 mérleg? 2 kilón sem csodálkoznék, de ugyanazt a mérleget máshova lerakva is mást kaphatsz...
A testsúly ingadozik, minek számolgatni, hogy most mennyit pisiltél ki? Reggel mérted, annyi, most hetekig akár ne is legyen semmilyen mérés, mert nem mond sokat (bár engem érdekelni szokott, de én +2 kilótól sem akadok ki, bár meglep, ha nincs rá ok, mivel akkor nem szokott nőni a súlyom).
Hosszútávon kell nézni ezt és 1-2 kiló ideoda sosem számít.
Miután hazaérte itthon is megmértem és ugyanannyit mutatott, mnt az orvosi rendelőben. Nem tudom , de nem érzem, hogy túlzásba estem volna az evéssel.
Oké, hogy a szénhidrát kicsit sok volt, de így is 70g alatt van.
Szerintem túlságosan ráparázol. Én estére sokszor 2 kg-val is több vagyok, ha úgy jön ki. Ez még nem jelent hízást. Szerintem neked mentálisan van bajod a súlyoddal, többször is írtál hasonló jellegű kérdést, igaz?
A hasonló fogalmazási stílusból és az ételekből gondolom :)
Egyébként ennyi cukros ch alapból megköti a vizet (keksz, rudi, cappuchino)
Azért az érdekelne, hogy ez szerinted ennyi idő alatt hogyan alakulhatott volna zsírrá?
Sőt, csak hogy sokkoljalak, ha délután megméred magad, még többet fog mutatni a mérleg!
A múltkor már megmondtuk: Ne mérd magad ennyiszer! Hetente egyszer bőven elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!