Ennyi nasi belefér még?
Sziasztok :)
Fogyókúrázom, de a nehéz napok alatt sose tudok ellenállni egy kis édességnek. Mára ennyit eszek, mert lassan meló és ott már nem szoktam. Szerintetek ennyi szénhidrát/zsír belefér még vagy stagnálni/hízni fogok?
1db túrós palacsinta
1db lekváros (meggy) palacsinta
170g K&K Family Cole-slaw saláta öntettel
1db puffasztott búza
2.5dl 1.5% tehéntej
Mellette ma sétáltam 1 órát, amiből 20 perc dombnak felfelé történt :)
Milyen zsír és szénhidrát? Alig ettél.
A palacsinta nekem normális étel (bár gabonát nem használok hozzá), csak vigyázni kell, hogy megálljak 3-4-nél, ha fogyni akarok. Ha a többi ételem szolid lenne, akkor persze mehetne több is s persze nem mindegy, hogy egy csomó lekvár vagy egy kevés fahéj van benne...
Mindenki maga dönti el, hogyan fogyókúrázik (persze a szervezetének a működése erősen befolyásolja, jó esetben). Nekem a fogyáshoz kalóriadeficit kell és kész, a jóllakott fogyáshoz kevés szénhidrát, cukrot pedig eleve nem eszem, a zsír viszont a barátom (már amelyik s azért vigyázni kell azzal is). De van, aki teljesen máshogy csinálja.
A mai későbbi étkezéseidre szerintem egyél még valami fehérjét, nem tűnik elégségesnek a bevitt mennyiség. Én zöldséget ennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!