Sok volt? Baj? Megettem 4 közepes almát, bár inkább kisebbek voltak. De belefért a kalóriakeretembe ráadásul ma ez az egyetlen cukros dolog amit fogyasztottam. Ha belefér a kalóriakeretembe akkor nem baj? Vagy hizhatok tole?
Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 15:29
2/3 anonim válasza:
nahh megint itt egy IQ bajnok kérdező, ez is kamú kérdés az tutti. Nem hiszem el hogy ennyi sötét fogyókúrázó van ebben az országban.
3/3 anonim válasza:
Ezt Neked kell tudnod. Nekem baj lenne, mert túl sok cukor, de az én testem máshoz van szokva s én éhes leszek a sok szénhidráttól, ami elrontja a kalóriadeficitemet.
Másoknak sem ajánlom fogyáskor a sok gyümölcsöt, de alkalomszerűen, gyümölcsszezonban, ha jólesik, miért ne?
Kalóriakereten belül én tuti nem fogynék tőle s szerintem ezzel a legtöbben így vannak.
Nem vagyok gyümölcsellenes, mint egyesek (s van, aki nem az, csak ennyit tart rossznak). Nem látok rá okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!