Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend jó mára?

Ez az étrend jó mára?

Figyelt kérdés

Sziasztok :) Az lenne a kérdésem, hogy ha ma ennyit eszek, akkor az jó? Vagy ti kiegészítenétek még valamivel?

Délelőltt:

330g Magyar joghurt (natúr), meggybefőttet tettem bele 2 evőkanállal

Mellé 2.5dl 1.5%-os tehéntej

Délután:

Egy tányér (kb.4-5dl) húsleves tészta nélkül, 1db főtt répa és viszonylag sok főtt sertéshús (kb.70g)

2016. ápr. 14. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Sokkal több fehérje kell, persze kalória is. Egyél zöldséget is.
2016. ápr. 14. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A tejtermékeket pedig személy szerint elhagynám, ez még kimaradt.
2016. ápr. 14. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Jó sok infót megadtál magadról...

De igazából mindegy is, mert ezt nem nevezném étrendnek. Ennyi joghurtól nem fosod össze magad?

2016. ápr. 14. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazán kuturált ember lehetsz. Joghurot utoljára hónapokkal ezelőtt ettem, így úgy gondoltam, hogy talán egyszer megengedhetem magamnak.
2016. ápr. 14. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Kulturált vagyok önérzetes kérdező, meg szép és nőies. Ha hónapok óta nem ettél ilyet,akkor pláne garantált a hatás...

Egyébként fingom sincs mit vársz tőlünk? Adjuk áldásunkat arra,amit a kérdésben összehordtál vagy mi? Ha úgy érzed, ezt most megengedheted magadnak, akkor edd! De arra ne számíts, hogy azt fogja bárki is válaszolni, hogy ez rendben van fogyókúrás szempontból!

2016. ápr. 14. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Hol a fehérje? Ennyi nagyon kevés. És a zsír, a rostok?
2016. ápr. 14. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezzel az étrenddel vallatni lehetne.
2016. ápr. 14. 13:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Kalóriabázis szerint a főtt húsban sok fehérje van.

Kihagytam, hogy vacsorára 100g sovány túrót tervezek.

2016. ápr. 14. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, a főtt húsban sok a fehérje... 100 grammban 21 gramm, tehát 70 grammban 15 gramm.

A joghurtban 10 gramm, a tejben 7-8 gramm. Tehát ez eddig 33 gramm.

Ha még hozzáadom a túrót (eddig ezt nem írtad), akkor is 47 gramm összesen.

Ez akkor jó, ha 23 kg a testsúlyod, 35 kg-osan még éppen elmegy, 45 kg-osan arra elég, hogy a létezéshez szükséges izmokat fenntartsa!

Ez így még mindig nagyon kevés. És még mindig hiányoznak a rostok és a jó zsírok! Na meg zsír hiányában a szénhidrát is nagyon kevés így.

2016. ápr. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!