30 perc görkorcsolyázással mennyi kcalt égetek el? Formázza a feneket és a combot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:58
11/15 anonim válasza:
Görkorizom egy ideje, és tudom milyen az amikor fél napokig koriban vagy. De te csak korizz fél órát, te bajod 0. Ja és ne képzelj bele a kérdésbe olyat ami nincs ott, mert ilyen alapon írhatnál a teknősökről is
12/15 anonim válasza:
szerintem fél óra is hasznos, szerintem annyit kell korizni, amennyi jól esik. formázza a combot és hátsót, de attól is függ hogymár mennyire izmosak, és van-etúlsúly és mennyi. ez elég komplex hogy itt véleményt mondjanak. neked kell megtapasztalni, ha korizól fél órát és 1 hónap múlva érzed a változást akkor majd tudni fogod hogy intenzivebben koriz, vagy jó ahogy csinálod.
13/15 SzénaTom válasza:
Egy óra görkorizás síkon 18km hosszon 1210 kcal az Endomondo szerint. Tapasztalat.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! 😊
2016. márc. 20. 21:15
15/15 hjfh válasza:
11-nek: a kérdező kérdése nem volt egyértelmű. a kalóriaégetés nem csak idő kérdése, hanem a tempó függvénye is. veled ellentétben én ezt felismerem és le is írtam. csak te leragadtál a fél napoknál. korizz 25x400m-t 30 perc alatt, heti ötször, éveken át! ha akkor is azt mondod, h fél óra nulla akkor... hazucc vagy terminátor vagy.
vagy méginkább csökönyös okostojás, aki nem ismeri el ha a másiknak van igaza.
kérdezőnek: szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!