Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Anorexia után falásroham?

Anorexia után falásroham?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve anorexiás vagyok, most gyógyulgatok, de egyre többet jön rám falásroham amikor rengeteget eszek és eszek , és már elegem van, félek utálom magam és már majdnem visszaestem a bulimiába is.....Volt valaki már hasonló helyzetben?
2016. márc. 7. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat regen addig ettem amig ki nem hanytam volt mikor sikerult visszatartani volt mikor nem aztan kb 5-10 perc pihi aztan megint ettem aztan rajottem hogy ez igy nem jo es most kb ugyan azt csinalom csak most meg van adva az adag grammra kimerve azt meg eszem es ennyi
2016. márc. 7. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Tegnap 2194 kalóriát ettem, amiből majdnem 1000 este nassolásként jött.. Teljesen megértelek. 170cm és 38kgról jöttem fel 1év alatt 170/41-42re , lassan de biztosan, de most lazítanék a gyeplőn ismét és ez lesz belőle, hajnalban felriadtam és még mindig rettegtem attól, amit tegnap ettem, és kiszáradtam, szóval kvázi vedelem a vizet is emellé a sok szemét mellé a gyomromban.. Nagyon félek ezért nekiálltam most edzeni is még hajnali 4kor, de nem hat.. Rettegek, hogy ezentúl mindig ez lesz, hoy soha nem fogom tudni többet kontrollálni az evésem, hogy nagyon meghízok és nem tudok ellene semmit tenni.. Mindez alatt meg bíznom kell végre, nem élhetek örökké anorexiásan, nem élhetek sokáig a havi ciklusom nélkül, mert eljön az idő, amikor majd gyereket akarok és már késő. Nem csinálhatom ezt egész életemben.. Nem akarok még 40-es éveimben is a súlyommal szenvedni. Szabadnak kell végre lennünk, és ez hozzá az út. Hiszem és tudom, hogy a falásrohamok elmúlnak, és kiegyensúlyozottan fogunk enni, csak nem szabad beijedni ezen az úton. Szóval kedves kérdező semmi gond. Ha nagyon félsz, inkább fuss, de ne hányj és ne hashajtózz, ne ess át egy másik betegségbe, mert soha sem leszel szabad. Falásroham után nézz tévét, tanulj, imádkozz, foglald le magad és próbálj teljesen máson gondolkozni, mert az csak kikészít, ha még agyalsz is rajta. És higgy abban, hogy megéri most a szenvedés, megéri küzdeni.

Kitartást! 20/L

2016. márc. 10. 05:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Éhezés után a szervezet falni akar. Minél jobban rettegtek a falástól, annál jobban akarjátok majd...
2016. máj. 20. 16:20
 4/5 toobitter válasza:
Ismerem az erzest :( en kb ket honapig bulimias voltam, a hanytatast abbahagytam, de sajnos a falasrohamak neha most is ram jonnek, es en is mindig felek tole, mert barmikor johet es akkor tobb nap kell mire ki tudok belole maszni :( en megoldast sajnos meg nem talaltam ra, de szentul hiszem hogy ez se fog orokke tartani..:/
2016. máj. 20. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha újra egészségesek szeretnétek lenni, melegen ajánlom az alábbi oldalt:

[link]

2016. máj. 20. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!