Anorexia után falásroham?
Tegnap 2194 kalóriát ettem, amiből majdnem 1000 este nassolásként jött.. Teljesen megértelek. 170cm és 38kgról jöttem fel 1év alatt 170/41-42re , lassan de biztosan, de most lazítanék a gyeplőn ismét és ez lesz belőle, hajnalban felriadtam és még mindig rettegtem attól, amit tegnap ettem, és kiszáradtam, szóval kvázi vedelem a vizet is emellé a sok szemét mellé a gyomromban.. Nagyon félek ezért nekiálltam most edzeni is még hajnali 4kor, de nem hat.. Rettegek, hogy ezentúl mindig ez lesz, hoy soha nem fogom tudni többet kontrollálni az evésem, hogy nagyon meghízok és nem tudok ellene semmit tenni.. Mindez alatt meg bíznom kell végre, nem élhetek örökké anorexiásan, nem élhetek sokáig a havi ciklusom nélkül, mert eljön az idő, amikor majd gyereket akarok és már késő. Nem csinálhatom ezt egész életemben.. Nem akarok még 40-es éveimben is a súlyommal szenvedni. Szabadnak kell végre lennünk, és ez hozzá az út. Hiszem és tudom, hogy a falásrohamok elmúlnak, és kiegyensúlyozottan fogunk enni, csak nem szabad beijedni ezen az úton. Szóval kedves kérdező semmi gond. Ha nagyon félsz, inkább fuss, de ne hányj és ne hashajtózz, ne ess át egy másik betegségbe, mert soha sem leszel szabad. Falásroham után nézz tévét, tanulj, imádkozz, foglald le magad és próbálj teljesen máson gondolkozni, mert az csak kikészít, ha még agyalsz is rajta. És higgy abban, hogy megéri most a szenvedés, megéri küzdeni.
Kitartást! 20/L
Ha újra egészségesek szeretnétek lenni, melegen ajánlom az alábbi oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!