Szaszito0801 kérdése:
Ez micsoda? Lehet egyik jele az anorexiának?
Figyelt kérdés
Már lassan fél éve hogy szteroidot kell szedenem egy betegség miadt és hiztam töle 5-6 kg-ott. A gyógyszerszedés közben diétáznom kell! Most 167cm és 66.8 kg vagyok lány, tudom sok de sokan mondják ha abbahagyom a gyógyszer szedését lemennek a kilól(amugy a gyógyszer miadt nehezebben mennek le a kilók mint másoknál. Mostanába szerintem sokat eszek de anyuék azt mondják hogy bem....ma megettem egy negyed zacskó nápolyit 2 kicsi almát és 2 db fornettis pogácsát ez elég vagy nem!?? Nem nagyon akarok enni...lehet ebböl anorexia vagy nem? Esetleg meddig bírhatom ha csak gyölcsöt eszem meg néha néha túrot vagy sajtot vacsira vagy ebédre?2015. okt. 11. 18:02
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és akármit eszek/ennék a kalóriákat számolom! Elöre is köszi a válaszokat!!
2015. okt. 11. 18:12
2/7 A kérdező kommentje:
Ja és akármit eszek/ennék a kalóriákat számolom! Elöre is köszi a válaszokat!! Fent az "Meddig birhatom ha csak gyümölcsöt eszem?" szererne lenni
2015. okt. 11. 18:14
3/7 anonim válasza:
Ne fehér lisztes és cukros sz.rokat egyél, hanem rostban, vitaminban és fehérjében gazdag normális kajákat. Ebből sokkal nagyobb mennyiséget is ehetsz és nem fogsz hízni sem. De csak a mennyiséget csökkentve soha ne próbálj fogyni. Akkor inkább tornázz minden nap és egyél normális adagokat, ameddig jól esik, én ezt imádom a rendszeres kemény edzésben hogy lány létemre nem kell figyelni a kajára :D
4/7 anonim válasza:
A kalóriaszámolás nem gond, sőt ha figyeled a fehérje-zsír-szénhidrát arányokat, az még jobb :) de a napi 1500-1800 kalória ne csokiból és péksütiből álljon :D
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon kevés kaja de jó lenne ha leirnád a betegséget
6/7 A kérdező kommentje:
a betegségem a pajzsmirigy túlmüködése miadt voltak rohamaim (elájultam rángatóztam utána egy napig nem voltam magamnál aztán másnap tisztult a kép nagyjából) emiatt voltam kb. 1 hónapig kórházban. A szteroid (amit nagyon nagy mennyiségben kell szednem) mellet kell még szednem nyugtatót D-vitamint gyomorvédőt káliumot es a nagy mennyiségű szteroid,gyógyszer miadt járnom kell kontrolra is! :(
2015. okt. 11. 19:06
7/7 anonim válasza:
Ha ilyen gondod van akkor tényleg szükséges a kiegyensúlyozott és normális étkezés, ez még nem anorexia ha van egy-két ilyen nap amikor nincs étvágyad, de hosszú távon nem fenntartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!