Psyhotix kérdése:
Segitseg! Kaloria, Anorexia, Sovanysag? Visszahizas? Hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Fogyokuraztam 153cm es 54 kilos voltam amikor neki kezdtem ennek az egesznek . Nem tudtam abszolut semmit mit hogyan kell tennem csak mar elegem volt . Julius 2-dikan fogtam neki ,koplaltam. Szeptember 07-dikere 43 kilora fogytam . Igen tulzas. Jelenleg sulyt szeretnek tartani , minden reggel meretkezem , kaloriakat szamolok . Mara mar napi 4-5x etkezem , mindent eszek ami belefer a kaloria keretemben amit tobb odalon kiszamoltam es sajnos eleg alacsony 1500 kaloriat ehetek egy nap sulytartashoz 3-4 orankent eszek, lefekves elott3-4 oraval nem eszek . Folyadekot 2-3 litret iszom egy nap , naponta suliba gyalog megyek kb. 1,5 km napi 3-4 km setalok mellete hetente 1-2x tanc orakra jarom.Csak annyit szeretnek , hogy ne hizzak mar vissza 1 kg sem , es ezt a sulyt tarthassam de egyek es az eszem ne csak a kaloria szamlalasrol es a napi etkezesem megtervezeserol szoljon. Kerdeseim: Ez mar betegseg? Lefekves elott 2-3 oraval mar nem eszem de nem is mozgok annyit ugyis lerakodik ? A szuleim barataim agyara mentem mar a folyamatos szamigalasal , meritskelesel, ha hizom mennyi ido utan latszik meg az rajtam? Es amint eszre veszem mit tegyek? Felek nagyon , attol hogy beteg vagyok, depresszios anorexias, felek , hogy tulsagosan az eletem reszeve valt ..?2015. okt. 7. 20:17
1/2 anonim válasza:
Ez nem hiszem hogy anorexia lenne a súlyod normális nagyon csinos lehetsz :) az elején mindenki fél attól hogy visszahízik próbáld meg csak kb számolni a kalóriákat , kerekítve csak fejben és aztán egy idő után abba fogod hagyni magadtól , hetente csak 1×mérd meg magadat és nem fogsz visszahízni .
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen , sokat segitettel :) !
2015. okt. 13. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!