Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mi lesz? (lent. )

Most mi lesz? (lent. )

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok fél év alatt 18 kg-t fogytam mostmár túl sovány vagyok és anno jártam a háziorvoshoz az elhízásom miatt, mióta lefogytam nem találkoztam vele és ma oltásokat kaptunk és pont a háziorvos oltott be minket és mondta hogy már nagyon sovány vagyok és holnap el kell menni a rendelőbe hogy adjon egy beutalót vérképre.?? Ilyenkor mit csinálnak vagy mit akarnak megállapítani?? Nagyon aggódom. A válaszokat előre is köszönöm!???

2015. szept. 29. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit mondott. Megnézik a végképedet. Aggódni nem kell, ha valami esetleg nincs rendben, majd kapsz tanácsot, hogy mit szedj vagy egyél.

Egyébként mennyi a magasságod és a súlyod? Miért lettél túl sovány, nem tudtál vagy akartál megállni korábban?

A párommal hasonló volt, bár nem láttam, amikor lefogyott, de elég simán visszahízott pár kilót és azóta rendben van a súlya, plusz ő is fiatal volt még és azóta izmosabb lett valamivel. Ha megfelelő az életmódod, s nincs valami komoly bajod, nem lesz baj :)

2015. szept. 29. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez annyit jelent, hogy lelkiismeretes dokid van. Nem tudja, mennyi idő alatt mennyit fogytál, ahogy azt sem, hogy hogyan. Csak az eredményt látja.

Gondolom első körben ki akarja zárni, nem betegség miatt fogytál-e ennyit. Másodsorban fejlődésben vagy, tehát azt is tudni akarja, lett-e következménye a fogyásnak, pl. vérszegénység, májkárosodás.

2015. szept. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!