16éves 170cm és 84kiló vagyok. Elég nagy a fenekem és a hasam is. Eléggé keményen elkezdenék sportolni és fogyni. Szertintetek 2hónap alatt összejönne -10kiló? És az jó ha napi 3x-4x is futok fél óráig?
Osszejohet szar kajaval
Futni hulyeseg annyit,ugyis 70% a kajan mulik,futas csak plusz
10 lehet nem jon ossze,ha ossze jon akkor nem tartos es nem egeszsegesen
En fel ev alatt fogytam 12 kg-t
Szia! Kb. heti fél, max. egy kiló fogyást lehet tervezni. Nem az a lényeg, hogy mennyit fogysz, hanem hogy ebből mennyi az izomveszteség és mennyi a zsírveszteség. Értelemszerűen az utóbbira hajtunk az előbbi minimalizálásával.
Nézz utána a dolgoknak. Legjobb szerintem a testépítő honlapokat nézni, mert a női magazinokban és a mindenféle internetes portálokon sok csacsiságot, tudományosan teljesen megalapozatlan dolgokat írnak. Jó, ha orvossal is tudsz konzultálni, mert fiatal vagy még. Hajrá, és légy kitartó.
"És az jó ha napi 3x-4x is futok fél óráig?"
"Mert futni nem annyira szeretek,"
Nagyon összeszedett vagy, öcsém...
Csak nehogy ezt a 90napos baromságot csináld 16 évesen....3napig nem enni fehérjét minden életkorban netto hülyesé de fejlődésben lévő szervezetnek meg aztán különösen rossz.a sport az mindenképpen jó, emellett jól összerakott étrend kéne. Nézegesd a shoo.builder.hu oldalát. Nem kell szentségnek venni semmit meg tized grammra számolni csak kábé lődd be hogy miből mennyit, meg hogy.
hajrá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!