Hogy működik ez a 90 napos diéta? Én még nem csináltam és nagyon fogyni akarok mivel 168cm magas vagyok és 105kg. Bár én erős testalkatú vagyok de azért egy 20kg-ot legalább leszeretnék adni. Csak az-az egyik problémám, hogy nemigazán van önbizalmam.
Helló!
Nekem 3 hónap alatt 18 ment le, a lényeget leírom: Reggel gyümölcs, a banán, sárgadinnye , füge , datolya kivételével minden mehet, igyál sok vizet , édesítőszeres üdítőt, mindenhez csak édesítőszert használj. Délben: lehet hús,pörköltek, bármilyen fehérje, levesek, párolt, főtt zöldségek, gomba.Este: ugyanaz mint délben. Ha észrevetted szénhidrátokat nem írtam - ez a lényeg! Kenyér,tészta, csokoládé, péksütemény , cukor , mogyoró, mák, dió nincs,levest is tészta nélkül egyél. Törekedj csak fehérjéket, és zöldségeket fogyasztani, minél kevesebb zsírral, ehetsz pörköltet délben és este 3-3 tányérral is , de kenyér nélkül. Mindennap ugyanabban az időpontban egyél,ebéd és vacsora előtt,és után 2-2 órával ne egyél semmit! Testmozgásra nincs szükség, úgy ahogy kalória számlálgatásra sem. Ha komolyan fogyni szeretnél rendeld meg a REFORMKONYHA , vagy a TESTKONTROLL című könyvet, antikváriumokban is szokott lenni, itt nem drágák. Sok sikert!
"Testmozgásra nincs szükség,"
Ez aztán a nagyon tudományos hozzáállás!
Így lehet tipikus jojó effektust csinálni.
Kedves kérdező: tessék visszafogni magad, mindennek csak a felét megenni, sót, kenyeret, cukrot, ahol tudod- de reálisan!- hanyagolni, és igenis mozogni. Mégha az egy erőltetett tempójú séta is. Napi 5*, mégha az 20 perc is...
A kulcsa az egésznek az önmegtartóztatás!
És ne várj csodát: nem 3 hónap alatt híztál meg, nem 3 hónap alatt fog lemenni.
De ha így teszel, meg is tudod tartani, mert hozzászokik a szervezeted, visszaszűkül a gyomrod, rutin lesz.
Próbálhatod azt is, hogy minden falatot megrágsz 20-25*! A hosszabb evési idővel a szervezet átverhető, hamarabb jön el a _"tele vagyok" fázis.
Egyél lassan, fél adagot és kontoláld magad!
Vigyázz az egészségedre, a drasztikusság betegséget szülhet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!