Le szeretnek fogyni. Nem vagyok olyan nagyon kövér de azert van rajtam súlyfelesleg. Mit csináljak? A többi lent.
Felülés, lábemelés, fekvő (sorozatban, és emeld meg néha a számát, ha már úgy érzed, hogy nem fáj tőle az izmod) és futás a héten 3-4 alkalommal. A hasizom erősítés szerintem gép nélkül is megy :D
A futást is fokozatosan. És melegíts be. Először lehet, hogy csak 10 perc fog menni, de később majd több. Mindennel így van. A levegőt úgy vedd, hogy 3 lépésig beszívod, 3 lépésig kifújod, később lehet 3 be, 2 ki, ha nem kapsz már levegőt.
Ne egyél cukros ételeket, és a zsírosakat is kerüld. Fehér húsok (hal, szárnyasok) előnyben plusz 2-3 l folyadékbevitel. Este már ne edd túl magad, de ügyelj arra, hogy egy nap eleget egyél. Ja és zöldés és gyümi is jöhet.
A chili nagyon jó és nagyon hatékony!!! Azt mindenképp használd, és mellette szerintem guggolj is, szépen formálja a feneked :)
Étrendben pedig nagyon fontos a sok fehérje, mivel ezek segítik az izmaid fejlődését, és feszes leszel akkor is, ha lefogysz!
Hajrá!
Én azt mondom, hogy elsősorban minden a kajádon múlik, másodsorban a rendszeres edzésen.
Az otthoni edzés azért jó, mert gyakorlatilag nem kell menni sehova, ingyen van, stb...
Viszont az ember könnyen beleesik abba a hibába hogy mégse csinál semmit "majd holnap" alapon.
Ha gyors eredményt akarsz, menj el egy konditerembe, vegyél egy heti 3 alkalmas bérletet és járj le pl. hétfő-szerda-péntek. Egy jól felszerelt edzőteremben minden lehetőséged megvan a gyors eredmény elérésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!