Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek sok 4 hét alatt...

Szerintetek sok 4 hét alatt 4kgt fogyni?

Figyelt kérdés

Kalóriaszámlálásba kezdtem és elkezdtem sportolni.

A barátnőm szerint nem fogytam és rossz a mérleg...(szóval lehet csak beképzelzem a fogyást) az életmódváltás elején 63 voltam, most 59-58 mert még ingadozik. 16 éves vagyok ha ez számít valamit...

2016. márc. 3. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az én mérlegem is rossz, mióta diétázok, azóta egyre kevesebbet mutat. Csak beképzeltem, hogy fogytam 38 kilót. :(
2016. márc. 3. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ekkora sully minek fogyni? Fiu vagy lany vagy?
2016. márc. 3. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok így látatlanban is^^ Az szép eredmény és sok kitartást igényelhetett
2016. márc. 3. 18:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Lány. De alacsony vagyok (155cm) és emiatt szembetűnően zsíros voltam. Mostmár haladok az ideális felé...vagyis remélem. Miért van az, hogy nem látszik rajtam? Rossz a mérleg?
2016. márc. 3. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem sok.

A heti 0.5 - 1 kg a normális fogyási tempó, pláne ha sportolni is elkezdtél.

A kalóriaszámlálás jó dolog, ne hagyd abba!

Én egy év alatt több mint 35 Kg-ot adtam le a segítségével, úgy hogy a "sport" a heti 3-4 alkalommal 1-1- óra intenzív tempojú séta volt.

2016. márc. 3. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
nem rossz a mérleged,csak még nem olyan szembetűnő.Ha szépen folytatod,akkor előbb-utóbb az ismerőseid meg fogják jegyezni neked,hogy egyre jobb az alakod ;)
2016. márc. 3. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
testszírszázalékot mérj, ne tömeget!
2016. márc. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!