Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Este is ehetek csokit, ha...

Este is ehetek csokit, ha belefér a kalóriakeretbe?

Figyelt kérdés
Ma még a vacsimon kívül maradt 250 elfogyasztható kalóriám, és kaptam múlt héten bonbont, így megehetnék 3 darabot :)
2016. jan. 26. 17:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Zsírbevitelem nem lehet több 50 grammnál, ugyanis epebeteg vagyok.

Régen én is abban hittem, hogy a sok zsírfogyasztás jó, de 18 évesen ezért kés alá feküdni, nem igazán volt jó.

2016. jan. 27. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor nehezen jön össze a szükséges kalória, gondolom, súlytartáskor majd jóval több szénhidrátot eszel, valamiből kell energia.

Az 50 gramm zsírral a minimum megvan, innentől te osztod el. Az én kalóriaigényemmel 80g ch mellé 130-150 gramm zsírt ettem, amikor fogytam, igaz, kövérebb voltam még mostani magamnál is és fehérjebevitelem nem magas (de azért megfelelő).

Te ismered a tested jellemzőit s hogy mit szeretsz, csak tényleg elég minimálisnak tűnik a bevitel így, hogy a ch és a zsír is alacsony. Bár a fehérjebeviteledről mit sem tudok, de azt nem érdemes nagyon magasra vinni.

2016. jan. 27. 14:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Fehérjéből sem szoktam túlságosan sokat enni, van sajnos olyan nap, amikor csak 30-40 gramm jön össze, de ez hetente 1x fordul elő maximum.

Általában az 50-60 gramm minimum megvan, de törekszem a 80 grammra. Többet nem szeretek enni, ugyanis nem szeretem sem a tojást, sem a húst, sajtokban meg rengeteg kalória van. Húspótlót meg nem ehetek minden nap

2016. jan. 27. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:

A vegán sportolók is beviszik a maguk kis 100 grammját vagy amennyi kell, megoldható.

Akkor napi 1000 kcal alatt vagy? Durva, de nem tudom, mennyi a kalóriaigényed. Szinte minden ember elfogyna ennyivel hosszútávon.

2016. jan. 27. 16:34
 15/15 A kérdező kommentje:
1200 kalórián, de a kérdésben kiírt napon elég kalóriaszegény ebédem és vacsim volt, kicsit elnéztem. Előre meg szoktam tervezni, túl diétás lett:D
2016. jan. 27. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!