Ha nagyon kivánom és belefér a napi keretembe ehetek pizzát igy este? Vagy elcseszem vele a diétát?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 20:57
2/5 anonim válasza:
Szerintem a pizza nehéz étel estére, néha belefér, de túl gyakran szerintem nem túl jó.
Lehet hogy a szervezeted inkább elraktározza minthogy feldolgozza rendesen az egészet. Csak mértékkel fogyaszd.
3/5 anonim válasza:
Igen, főleg, ha nagyon kívánod. Az ember néha majd' megőrül valamiért. Ha ez nem mindennapos, akkor valószínűleg oka van, és nincs semmi baj azzal, ha ilyenkor "engedsz" kicsit a szigoron.
Én ma így voltam a palacsintával, hát ettem egyet. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül nem rendeltem :)
2015. jan. 23. 07:08
5/5 anonim válasza:
Helyes, hogy nem rendeltel, gratulálok! Igy tovabb, ne hallgass a megengedő véleményekre. Igy lesz is eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!