Valaki írja már le magyarul, hogyha fogyni szeretnék akkor hogyan étkezzek?
Figyelt kérdés
Ezer oldalon utánaolvastam, hogy ha fogyni szeretnék akkor ilyen kalóriatöbblet(?), olyan szálkásítás, stb, ami nekem nagyon kínai ugyanis nem vagyok jártas ebben a témában. Szóval valaki le tudná érthetően írni, hogy hogyan kezdjem, mit egyek/mit ne? Ja, és edzésnek megfelel az, ha napi szinten 30-45 percet mozgok? (kardio, zsírégető edzések a netről) Eddig ugyanis szinte csak mozogtam, de most már az étkezésemet is helyre szeretném hozni. Jelenleg ilyen: azt eszek, ami éppen az asztalra kerül, de nem sokat, emellett napi szinten rengeteg gyümölcs, zöldség, víz, nasik kerülése. Ezen mit változtassak. Le szeretnék fogyni kb. 5 kilót, utána izmosítani. Hogyan?2016. jan. 4. 21:40
11/13 anonim válasza:
nem tilos. alvás előtt 2 órával nem ajánlják, mert lelassul az anyagcseréd ilyenkor :)
12/13 anonim válasza:
Ha az utóbbi időben már stagnált a súlyod, egyél mindenből feleannyit, és élj ahogy eddig. Ha túl gyorsan fogynál, 2-3 hét után növeld az adagokat a bázisérték 3/4-ére.
13/13 anonim válasza:
Nehogy felezéssel koplaljon bárki is... Kizárólag akkor jó felezni, ha jóval energiabevitel fölött eszik az ember és messze a fehérje- s egyéb tápanyagigénye fölött.
Különben buta ötlet. Fogyni lehet vele, de azért azt egészségesen tegyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!