Ti mennyi kalóriát esztek egy nap?
FFI, 35, 190 cm, 68 kg, tömegnövelés.
2475 Kcal, 265 CH, 86 zsír, 130 fehérje (+ 300 gramm zöldség, amit nem számolok bele, mert konstans és vegyes; kb 9-15 gramm plusz CH-t jelenthet)
Heti 3x1 óra súlyzós edzés, irodai ülőmunka + átlagos napi tevékenység.
Ezzel a bevitellel most nincs meg a havi 1,2 kg tömegnövekedés, s mivel ez lenne a cél, lehet, hogy emelnem kell.
Ahogy sikerül. Ha ;hes vagyok, eszem, ez alapelv.
Ha 1800 alatt vagyok, örülök, de nem nagyon. Ha 1500 alatt vagyok, eszem, mert nem lesz jó vége...
Ülőmunka, de ezt szerintem az adja ki, ha hozzászámoljuk a sétákat. Most már mozgok is, félóra könnyebb torna s könnyebb súlyzózás 3 naponta? 2 nap kell regenerálódásra, iszonyú izomlázt okozott legutóbb.
Meglátjuk, mi lesz, de azért ennyivel fogynom kell. Főleg, hogy az edzést növelni szándékozom és ha lehet, sok 2 órás sétát akarok beiktatni, igazából az nekem a normális alapmozgásom egy nap.
163/65? 39N
70-ig 2000 kcallal (+ gyakori kilengéssel) fogytam különösebb mozgás nélkül.
Kiegészítés: de nekem megfelel a tömegnövelés is, főleg egy idő után, voltam már 62-64 kg is (62 a ketogénező súlyom, a glikogénraktárakbeli víz nélkül) :)
Aztán egyszer majd leszálkásítok, de ennél is kevesebbet nem tudok enni, a mozgás igyekszem most tolni. Ha nem tudok sétálni, ott a power walking.
Vannak itt információk, akkor beírom a páromat is, hogy több legyen (s leszokom a gyk-ról, mert már milliószor benne lehet szegény):
176/63-66 (63-mal néz ki jól), 36F, könnyű fizikai munka, napi 16km biciklizés, edzeni eszébe se jut, nem akar több izmot, mint amit hoz az élet.
2800 kcal körül kell ennie, nagyon érzékeny rá a testsúlya, kicsit feljebb megy (vagy szabadságra megy), hízik, kicsit lejjebb megy, határozottan fogy. Szénhidrát- és zsírdús étrend (nagyon sok gyors ch), mert máshogy neki nem megy. Ezen sosem változtat, max. ha az én sütijeimet eszi, akkor aznap leesik a szénhidrátbevitele.
1500 körül, ez nem betartandó szentírás nálam, de ennyi esik jól általában. Napi 1 óra séta többnyire meg van, mellé eddig kb heti 2 edzés volt. Súlyt tartok négy hónapja.
21/L
1100 kalória, álló munka, napi 1 óra torna. Így heti 1,5 kilót fogyok.
22/L
172 cm 74 kg vagyok, 60-ra szeretnék fogyni, ülőmunkát végzek, heti 5x 1 órát tornázok és a napi kalóriabevitelem 1500 kcal amivel heti 0,7kilót fogyok.
26 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!