Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti, hogy tartjátok a súlyotoka...

Ti, hogy tartjátok a súlyotokat? Havi hány zabálósabb napotok van? És akkor mennyi kalóriát esztek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta tartom a súlyom, de nem számolok kalóriát és nem számolom azt se, hogy mennyi "zabálós" nap van. Egyszerűen ha esemény van akkor nem fogok egy szál salátát majszolni, és ha egy kicsit többet ettem max a kövi tornánál 15 perccel tovább mozgok....
2012. szept. 17. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
hétköznapokon rendesen számolt ch, fehérje, kiadagolt kaják, szigor. ha esemény van, akkor nem számolgatok, eszem ami jólesik. de ez heti 1- alkalom maximum.
2012. szept. 17. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy az utolsó. (Különbség, hogy én szombat, vasárnap egyáltalán nem számolom, mivel nagyszülőknél, szülőknél eszünk, nem tudom megoldani...)
2012. szept. 17. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm én is így tervezem, ha valami esemény van akkor eszek amit csak megkivánok.
2012. szept. 17. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

1950 kcal-lal tartom egy éve a súlyomat (172cm 60kg) és általában akkor van zabálós napom, amikor megjön a menzeszem, olyankor 3500 kcal körül bírok enni és ha ünnep van akkor is annyit eszek amennyi jólesik, csak utàna pàr napig kevesebbet eszem és tőbbet mozgok.

20l

2016. jan. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!