Ti hogyan fogytatok le? A legfontosabb: Hogyan tartjátoka súlyotokat?
én nagyon komoly diétát kezdtem kb fél évvel ezelőtt. Nem ettem semmit, amibe liszt van, csak fekete kenyeret. Sok zöldség, párolva, gyümölcs joghurt hal. Húst egy héten csak egyszer, emelett napi 30 perc torna.
Miután elértem a kívánt testsúlyt lassan újra fogyasztottam húsos ételeket, fokozatosan tésztákat is. Úgy tartom meg a súlyom, hogy 16 óra után nem eszek semmit, és a napi fél óra tornát sem hagyom ki.
Mindenből ettem, de mértékkel. Tehát akár édességet is, de természetesen nem naponta, és nem sokat.
Sok gyümölcsöt ettem, rengeteg almát.
Buszozás helyett, amikor csak tehettem, gyalogoltam. Úszni jártam, lépcsőzőgépeztem, kirándultam...
Súlytartás: ugyanezeket csinálom, viszont annyira már nem figyelek oda az étkezésre. Ez még mindig nem mértéktelenséget jelent persze, de pl. most már három-négynaponta megeszek három gombóc fagyit, vagy mondjuk hetente egyszer egy McFlurry-t... Szóval ilyesmi, kicsit többet engedek magamnak, de még mindig figyelek, hogy ne vigyem túlzásba.
Gyakran mérem magam, nem is a kilók miatt, hanem, hogy figyelemmel tudjam kísérni, és időben észrevegyem, ha esetleg kicsit elindul a súlyom felfelé. Ha hamar észreveszem, akkor időben meg tudom még állítani a folyamatot. Legalábbis remélem, ez a terv. :) Több, mint egy éve már működik a dolog.
165/47 (27 éves nő)
3-as vagyok.
Nem, dehogy néztem, hogy ötször egyek!! Nem is tudnék annyiszor.
És nem, kalóriákat sem számoltam, meg semmi ilyesmi. :)
A fagyinak mi értelme?? Hát az, hogy szeretem. Ennyi. Más értelme nincs, és nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!