Ti mennyi kalóriát esztek egy nap?
fizikai aktivitas : normalis, atlagos. sport napi 25 perc torna atlagosan.
1500 kcal, szinten tartas
diétázom
könnyű fizikai munka
1470 a napi kalóriakeretem
heti 4x megyek konditerembe ahol kardió és súlyzós edzéseket csinálni
minden nap 4 km gyaloglás (munkahelyre - és haza)
eddig fogytam 13 kilót.. Még van 20 kiló amit le kell adni
44/N
Nem tudom, nem számolom, eszek ami jól esik. A súlyom tartom már 10 éve 107 kg vagyok.
:D
Nyáron diétáztam, akkor napi 1040 volt a kalóriabevitelem. Persze minden kenyér, péksütemény, édesség, tészta kivételével. Azokat kb nem is ettem. Ehhez minden nap mozogtam, vagy futás, vagy kardió/zumba és erősítés. Így lement 10 kiló. Most karácsony környékén visszajött 2 kiló, a sok sütinek, és a lustaságnak köszönhetően. De mától újra diétázok, szintén tartani akarom a napi 1040 kcal keretet. De most annyi a más, hogy edzeni, sportolni nem nagyon van időm a suli miatt, ezért azt most hanyagolom. Nyárig nagyjából tartani szeretném a súlyomat, és majd ha jön a jó idő akkor újra teljes erőbedobással nekivágok.
16/l
Nem dohányzom (ez fontos)
Régebben 95 kg voltam, aztán lehúztam 1 évet mint pizzaszakács..
A kemence mellett lefogytam 75 kg ra. Rosz volt rámnézni!
Most nehéz fizikai munkát végzek már 5 éve és alig jön vissza a súlyom, épphogy 82-85 kg vagyok.
Folyamatosan eszem mindent, akármikor amikor csak éhes vagyok, levesek kivételével!
Kalóriákat sosem számoltam vagy számolom, és általában dugig eszem magam, emellett heti 4x gyorsétterem is van.
Szóval vigyázzatok a fogyással, vannak akiknél nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem is jön vissza a tömeg, akármit is csinál.
30 / F
:O alig esznek az itt kommentelők,vajon hány kilósak ennyi kajával?:O
én diétázom ,most kezdtem úgy max 2 hete, lement 1kg. Napi 1200kalória és semmit nem mozgok mellette,otthon nincs semmi lehetőség,majd ha visszamentem a suliba ott lesz lehetőség. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!