176cm 73kg nagyon sok?
Figyelt kérdés
12/L2015. dec. 23. 21:44
1/9 anonim 

válasza:

Nem, még növésben vagy. Mozogj sokat, igyál naponta 2 liter vizet, vitamint és nem lesz sose gondod :)
2/9 A kérdező kommentje:
A víz fogyasztás is beleszámit? Köszönöm szépen ezt nem is tudtam. Ma is tanultam valami újjat. Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek! :)
2015. dec. 23. 21:51
3/9 anonim 

válasza:

Nagyon magas vagy.A szüleid is magasak?És szerintem sportolj mert sok a kiló.Én is 12 éves lány vagyok 160 cm és 44 kg.
4/9 anonim 

válasza:

Soknak tűnik, szerintem nem árt egy egészségesebb, mozgékonyabb életmódra térni. Ez sokunkra igaz, súlyfeleslegtől függetlenül...
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. Igen a szüleim is magasak. El fogok kegdeni sportolni.
2015. dec. 23. 22:37
6/9 anonim 

válasza:

Ez egy férfinak lenne normális súly. Neked 62-68 kg-nak kellene lenned, diétázz és mozogj.
7/9 anonim 

válasza:

maradjunk annyiban hogy kizart dolog hogy te 12 evesen 176 centi legyel lanykent. Baromi ritka az ennyire magas gyerek ilyen korban. Toroltetheted tolem, de attol meg ez az igazsag. 166 centisnek is baromi magas lennel.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ha hiszed ha nem ilyen magas vagyok. Mindenkinek ment a zöld kéz kivétel neked utolsó. Kötekedjél máshol.
2015. dec. 24. 08:09
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem ehhez a magassághoz jó a 73:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!