Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 13 éves lány 176cm 78kg...

13 éves lány 176cm 78kg hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Elég sokat írtam az utóbbi fogyós kérdésekhez.. szerintem megtalálnád, de leírom ide is.

Sok húst, zöldséget kell enni, közben minél kevesebb (semennyi) tejes, gabonás-kenyeres, krumplis, cukros vackot.

2012. nov. 25. 21:37
 2/12 anonim válasza:
18%
Huhú... az szép, vágósúlyban vagy. :D
2012. nov. 25. 21:39
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
majd kinövi.
2012. nov. 25. 21:40
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és milyen sportot ajánlanátok mert kéziztem de minden ilyesmi dolgot abba kellett hagynom a szívem miatt :/ úgyhogy valami hatékony de minél kevésbé fárasztó sport kéne :)
2012. nov. 25. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Sportok nem arról szólnak, hogy kevésbé fárasztók legyenek.

Tájcsí, meg jóga de nem a szíved miatt, hanem mert ezek az egészséges mozgások.

Mi van a szíveddel, ha szabad..?

2012. nov. 25. 21:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Leírtam ;) és köszi a tippeket :)
2012. nov. 25. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Még pár évig növésben vagy, ha tartod a 78-at, nem lehet gond.
2012. nov. 25. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet hogy már 2 éve semmit nem nőttem :/
2012. nov. 25. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Megint a gabonák, hej!

Csontváz vizsgálatokból az derül ki, hogy az ősi vadászó-gyűjtögető népcsoportok átlagos testmagassága nagyobb volt, mint a mezőgazdálkodásra áttért emberé. Nem meglepő, hiszen a minőségi életmódot cserélték le a mennyiségi termelésre.

Feltételezem ezt a ma élő vadászó gyűjtögetők is alátámasztják, bár ma már a gabonavő közösségek is elég jól el vannak látva hússal és szép nagyra nőnek. No meg szélesre is.

2012. nov. 25. 22:15
 10/12 anonim válasza:

Sok butaságot olvastam az előttem kommentelők között (akinek nem inge, ne vegye magára.) A diétáról annyit tudok neked mondani ha gyorsan szeretnél fogyni, és még éhezni sem szeretnél egész egyszerűen leadhatsz pár kilót a szénhidrát beviteled csökkentésével, tehát itt azt értem se chips, se tészták, lisztek. Ám ugye szénhidrát nélkül nem lehet élni, de olyan forrásból mint a rizs (barna, jázmin) kinyerhetsz szénhidrátot. A fűszeres zsíros húsokat is kerüld el, egyél például csirkét, illetve tonhalat (olivásat, csöpögtetve) ezzel megtartod az izomtömegedet is, ami fontos ugyanis sajnos nem csak zsírból fogysz le, hanem izomból is. De ezt a fehérje bevitel növelésével akadályozhatod, nem 100%-ig, de valamennyire igen. Járj el futni, biciklizz, ugrókötél stb aerob edzések... Én 12 évesen 32 kg-t fogytam le, 2,5 hónap alatt. (heti 10 box edzés)nehéz volt de nem lehetetlen! sok sikert kívánok Neked, és kitartást!:)

16/F

2012. nov. 26. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!