Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 13 éves lány 176cm 78kg...

13 éves lány 176cm 78kg hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

És egy 16 éves kis testépítő vagy boxoló leírja, hogy az általa istenített (pontosabban sok inkompetens által ehetőnek és egészségesnek titulált) sz.ar szénhidrátokat (teljes őrlésű. rozs, zab) lehet enni.

Hát fiam, lehet hogy sokat fogytál, kicsit ijesztően is sokat főleg 12 éves korban.. de omega 3 mehetne több is.

Bevitt keményítőre nincs szüksége az emberi szervezetnek, amit Te kenyérből viszel be, az már bőven hozzájárul az inzulin rezisztenciához, fölösleges és káros. Ott van a szénhidrát a paprikában, de még a húsokban is egy kevés. Bőven elég.

Fejtsd ki kérlek, mit olvastál amivel a komoly tapasztalataid alapján nem értenél egyet? :)

2012. nov. 26. 08:25
 12/12 anonim válasza:
nos, kedves elottem kommentelo! lehet hogy 16 eves kis boxolo es testeputo vagyok, de magyarazd mar el nekem, a te kenyered, miert egeszegesebb mint a csirke vagy rizs?:) igen alairom betegesen sokat fogyram 2,5 honap alatt. Utana szamoltam is a kovetkezmenyeovel hogy az immunrendszerem teljesen rotty lett. Hetente kaptam el a betegsegeket, em nem ugy dietaztam ahogy azt az elobb leirtam ugyanis mint mondtam 12 eves voltam egy kover kisfiu aki nem volt tisztaban a gyors fogyas veszelyeivel. De megjegyzem azt is hogy azt mar akkor is tudtam ha sport mellett fogyozok nagyobb a sansz hogy nem ereszkedik meg a borom. Ezert irtam neki a sok folyadek bevitelt es az aerob edzesformakat. Lehet valakinek nem jon be, es megereszkedik a bore, nekem bejott. Kockas hasam van 178 cm-hez 84 kg vagyok es szalkas mondhatni. Akkor meg mindig nem ertem, mi bajod van a testepitokkel? ugyanis szidjak osszevissza a tap.kieg.eket es eztegtobbszor az orvosok. Oke vessuk ossze pl Scitec 100% Whey-t egy gyogyszertati feherjevel. Nos az orvos isteniteni fogja a gogyszertarit, de nekem eleg erdekes hogy azt mondtak az orvosok hogy a porbol bevitt feherje karos lehet, nos igen egy 10 perc duma utan viszont mar ajalngatta a gyogyszertati feherje keszitmenyt.. ennyit az orvosokrol es velemenyukrol........ezt a dietat azert mondtam neki mert ezzel kevesebb kart tehet a szervezeteben mint amit en csonaltam koplalast..
2012. nov. 26. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.