Megettem egy Balaton szeletet, de az 1200 kalóriába belefért. Nagy baj?
Nem tartom a legideálisabb nassnak, de nem tragédia, amúgyis miért ilyenkor problémáztok, ha már megettétek? Én is csinálok olyan kilengéseket néha, hogy csuhaj, de abban a pillanatban is működik az agyam és tudatosan döntök valahol. OK, nem vagyunk egyformák.
Szóval, viszonylag OK, amennyiben nem vette el a helyet fontosabb tápanyagoktól. Elvégre amit be kell vinni, azt be kell vinni, a kalória csak egy dolog...
Egyszer-egyszer nem tragédia.
A baj azzal van, hogy ha a keretet egy részét magas glikémiás indexű szénhidrátokkal fedezed, akkor a szervezeted számára fontos hasznos tápanyagokat nem viszed be.
En volt hogy megettem vacsi gyanant egy tabla csokit mert annyira kivantam mar. Viszont ugy hogy belefert a napi kaloriamba es termeszetesen nem rendszeresen!De ez nem kovetendo pelda!
En mai napig eszek edesseget is pl ebed utan egy rudit,egy falat bonbont,1 db szaloncukrot,mert nekem igy jo. Szerintem ezzel nem lehet elrontani egy dietat. En annyit figyelek mindig hogy beleferjen a napi kaloriamba es a zsir-szenhidrat-feherje %-okat se lepjem tul. Szoval mindent szabad,csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!