Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Megettem egy Balaton szeletet,...

Megettem egy Balaton szeletet, de az 1200 kalóriába belefért. Nagy baj?

Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Az előbb még belefért...
2015. nov. 27. 20:57
 2/10 BalaZS7 válasza:
tragédia.
2015. nov. 27. 22:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg ugyerzem mert hetfon is nassoltam. Borzaszto lelkiismeretfurdalasom van :(
2015. nov. 27. 22:16
 4/10 anonim válasza:
Ne legyen mert igy alakulnak ki a testkepzavarok. Am meg belefer.
2015. nov. 27. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tartom a legideálisabb nassnak, de nem tragédia, amúgyis miért ilyenkor problémáztok, ha már megettétek? Én is csinálok olyan kilengéseket néha, hogy csuhaj, de abban a pillanatban is működik az agyam és tudatosan döntök valahol. OK, nem vagyunk egyformák.

Szóval, viszonylag OK, amennyiben nem vette el a helyet fontosabb tápanyagoktól. Elvégre amit be kell vinni, azt be kell vinni, a kalória csak egy dolog...

2015. nov. 27. 23:28
 6/10 anonim válasza:
Elég nagy baj.
2015. nov. 27. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszer-egyszer nem tragédia.

A baj azzal van, hogy ha a keretet egy részét magas glikémiás indexű szénhidrátokkal fedezed, akkor a szervezeted számára fontos hasznos tápanyagokat nem viszed be.

2015. nov. 28. 04:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendes ételeket ettem, vacsora után ettem meg a csokit. :(
2015. nov. 28. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, az még a jobbik eset, ha a többi étel rendes volt - bár persze nem tudhatom, hogy minden tápanyag rendben volt-e, de ha ama egyetlen nap nem is lett volna teljesen jó, az sem vészes, csak általában egyél jól. Ha extrém ritkán akár CSAK csokit ennél egy nap vagy semmit, az sem okozna hiányjelenségeket, ha az összes többi napon jó lenne az étkezésed. Szóval alkalmi dolgokon kár nagyon kiakadni. Ha nem tetszik, akkor határozd el magad, hogy máskor nem teszel ilyet (de ne legyen bűntudatod, ha mégis). De ez tényleg apróság volt.
2015. nov. 28. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:

En volt hogy megettem vacsi gyanant egy tabla csokit mert annyira kivantam mar. Viszont ugy hogy belefert a napi kaloriamba es termeszetesen nem rendszeresen!De ez nem kovetendo pelda!

En mai napig eszek edesseget is pl ebed utan egy rudit,egy falat bonbont,1 db szaloncukrot,mert nekem igy jo. Szerintem ezzel nem lehet elrontani egy dietat. En annyit figyelek mindig hogy beleferjen a napi kaloriamba es a zsir-szenhidrat-feherje %-okat se lepjem tul. Szoval mindent szabad,csak okosan!

2015. nov. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!