Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! ( többi lent )?

Segítség! ( többi lent )?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hete tudtam meg ,hogy megyünk Balatonra 5 napra barátnőimmel.Nem vagyok kövér inkább csak husos van rendesen csípőm mellem,combom .Mindig is voltak problémáim az alakommal .1 hetem van rá hogy formába hozzam magam valamilyen szinten,tudom hogy jelentős változást nem érhetek el de a közérzetemnek is jobbat tenne.Nincs sok pénzünk hogy zöldségekt tudjak enni szóval egy kölcségkímélő megoldást szeretnék .Ha tudtok segítsetek! :)

2012. júl. 5. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezen mindig kiakadok, hogy nincs pénz zöldségre, amikor a csoki sokkal drágább. Egy tábla csoki 300-400 ft, egy kiló paradicsom is annyi, az sokkal többet ér.
2012. júl. 5. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nha meg gondolom a húst meg tudjátok venni, egy csirkemellfilé kilója 1200 ft minimum. AZ drága, nem a zöldség...
2012. júl. 5. 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:
csakmondom h nemkén oltogatni nem is tudod hogy hogy élünk igen ,szpkott leni itthon hús mert anyumék azt eszik sé énis de amit mondanak h iylen saláta reggelire meg minden szAR AZT SOKAN NEM TUDJÁK MEGFIZETNI DE M1
2012. júl. 5. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
egy saláta 100 ft... erről ennyit... amit nem akarsz, nem fog menni, indok mindig van, meg magyarázat
2012. júl. 5. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
nem a salátáról van szó, csak talán lehet hogy egy salátával nem lakik jól 5 ember .
2012. júl. 5. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Tán mind az 5-en fogyóztok? Kifogás mindig van.
2012. júl. 5. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem m1 ugysem fogod fel én normális válaszokat akartam mozgással kapcsolatban és igen anya hamarabb megveszi a húst mert azal mindeki jóllakik mnt a salátát amihez ezért még kel más is
2012. júl. 6. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!