Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy egyek? Félek hogy meghízok

Hogy egyek? Félek hogy meghízok

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 2 éve étkezési zavarom van. Ez alatt azt értem hogy pl ma megettem 300 kalóriát tegnap viszont 300-et. Mindig túl eszem magam ezért úgy érzem másnap koplalnom kell. Nem bírok leállni a kalóriaszámlálással és ez az agyamra megy..ezen kívül rettenetesen félek attól hogy meghízok (170 cm 54 vagyok, nyár óta 4 kilót híztam) Mit egyek reggelire és vacsorára hogy tartsam a mostani súlyom?

2015. nov. 8. 15:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves lányok!

Nem egy kutatás megerősítette, hogy a férfiaknak/fiúknak teltebb a nőideáljuk, mint azt a lányok a fiúkról feltételezik. (Már ha a fiúknak akartok tetszeni). A nők zsírraktározó testrészeik (zsírdepók) pont azok a testrészeik, amiket vonzónak találnak a férfiak (kulcsingerek számukra), mint például a csípők, combok, mellek. Minden nőnek más kicsit az alkata, de minden alkatnak megvan a maga szépsége és minden alkatban az a legszebb, ha kicsattan az egészségtől, azaz amolyan formás, se nem túl formás, se nem túl szálkás.

Ennek fényében főleg egy sportoló 16 évesnek semmi értelme sincsen kalóriákat számolni. Érdemes rendesen étkezni, és ha úgy érzed, hogy nagyon sokat ettél, akkor ne fogyózz másnap, hanem fuss egy körrel többet.

2015. dec. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!