Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó volt egy napra? Nem...

Ez jó volt egy napra? Nem sportoltam 2 hete, ezért félek h meghízok. :S (de nem fogyozok! )

Figyelt kérdés

reggeli: 60g zabpehely tejjel

ebéd:3 kisebb szelet pangasius hal kevés krumplival+1 pradicsom

+1 alma(ettem egy e.k pudingot is)

vacsi: egy tányér saláta(paradicsom,hagyma)

sajnos nem bírtam ellenállni a pudingnak,de szerencsére csak egy e.k-lalettem.. ez kb. hány kcal?? 14/L 50kg

2010. szept. 11. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is ne azt nézd, hogy hány kalória, hanem azt, hogy a fehérje és szénhidrát az hány gramm, feltételezve persze, hogy eleve zsíszegény, minőségi kajákat eszel. A puding az például teljesen felesleges szerintem. Az alma mellé inkább mogyorót, olajos magvakat egyél.

Itt egy kalkulátor, amivel megtudod nézni mennyi a fehérje és ch beviteled:

[link]

2010. szept. 11. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Húúú...akkor ha nem tévedek,ez ma a 3ik vagy 4ik kérdésed XDDDD
2010. szept. 11. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Még mindig nem fogod fel, hogy éhezel?
2010. szept. 11. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:

1. köszönöm!!:)

2. nem az első kérdésem!!

3. nem éhezem!!

2010. szept. 11. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kaja tökéletes egy napra, egészséges és minden megvan benne, ami kell! Egyáltalán nem sok!!!!! Akkor se híznál mellette, ha nem sportolnál ennyit, de sport mellett ennél még többet is megengedhetsz magadnak!

Amúgy 14 évesen még ne az legyen a gondod, hogy mennyi kalória, mert még totálisan fejlődésben vagy, nőni és nehezedni is fogsz még. Az jó, hogy egészségesen kajálsz, de kalóriákat még ne számolj, ez egy tipp.

2010. szept. 12. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és legközelebb nyugodtan edd meg a teljes pohár pudingot is;)))
2010. szept. 12. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:

most megnyugodtam..:)

de köszi:)

2010. szept. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!