Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 3 nap alatt majdnem 2 kilót...

3 nap alatt majdnem 2 kilót fogytam?

Figyelt kérdés
Hello! 3 napja kezdtem az életmódváltást, sajnos nagy felesleg van rajtam. Akkor 82 kiló voltam. Ma mértem magam, és 80 vagyok. Igazából kalóriát számolok, tiszta ételeket eszem, és persze mozgok. Ez így normális? Ha ilyen ütemben haladok, nem fog nagyon lógni a bőröm?
2015. nov. 2. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nem fogsz ilyen ütemben haladni! :D Az első héten le szokott menni 3-5 kiló is, de ez persze nem fogyás még, csak kiürültek a belek, csökent a vízvisszatartás. Lesz olyan is, hogy hetekig, hónapokig stagnálsz, na olyakor nem szabad föladni.
2015. nov. 2. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh köszönöm. Tehát akkor nincs probléma, és jól csinálom amit csinálok? :)
2015. nov. 2. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, jól csinálod-e (ami keveset írtál, azzal nincs baj, de tisztán is lehet koplalni vagy hiányosan enni, remélhetőleg e téren nálad nincs baj), de a fogyási ütem miatt nem kell még aggódnod, rengeteg víz le tud menni az elején, salakanyag is kevesebb, ahogy az első már leírta.
2015. nov. 2. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2015. nov. 3. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!