Egy hét alatt majdnem 7 kgot fogytam, mi történt?
Pedig nem tornáztam, semmit nem mozogtam, csak sétáltattam a kutyum, mint mindig.
Ma furán plöttyedt volt a hasam mikor felkeltem, meg a ruháim sem úgy álltak ahogy szoktak, gondoltam megméretkezem, és basszus 6,5 kgot fogytam... szerintem nuku mozgás mellett ez nem teljesen egészséges.
Lehet el kellene menned orvoshoz, mert egy tényleg nem normális. Ha valaki ugyanolyan életmóddal 7 kg-ot fogy, ott valami baj van.
Én munkahely miatt egy hétig szó szerint enni nem tudtam a stressztől és az idegeskedéstől, szó szerint semmit nem voltam képes lenyomni a torkomon, bár néha próbálkoztam gyümölccsel, zöldséggel. Akkor is csak 3 kg szaladt le rólam. Más egészségügyi problémád nincs?
Szerintem is orvos lesz ebből.
Amúgy egyéb bajom nincsen, olyan egészséges vagyok, amennyire egy 22 éves nőnemű lány csak egészséges lehet.
Kinga válasza:
Szia. Voltál orvosnál? Mit mondott? Történt azóta valami?
Én is így jártam januárban. Két hét alatt leadtam több mint 5kg-ot, anyumék el is kezdtek cukkolni, hogy anorexiás vagyok. A menszeszem se jött meg. Kértem időpontot a dokinál, február közepére adott, mire mentem volna megjött...úgyhogy nem tudom mai napig miért fogytam le, holott én se mozogtam, nem is voltam stresszes. Persze azóta én vissza szedtem a leadott kilókat, még többet is csípő tájékra, és menszeszelek azóta normálisan. =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!