Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Természetes az, hogy fogytam...

Természetes az, hogy fogytam egy nap majdnem egy kg-t és utána visszajött fél?

Figyelt kérdés
Mikor fogytam majdnem egy kg-t, aznap futottam 45 percet és egyszerre csak keveset ettem. Utána nap nem sportoltam, ettem ebédre a húsos ragulevet, paprikáskrumplit és talán sütit is. Így természetes, hogy visszajött fél kg? (reggel szoktam mérni magam ugyanabban az időben éhgyomorra) Úgy értem, ha előtte nap sokkal fegyelmezettebb voltam, utána nap többet ettem, nem mozogtam, természetes, hogy feljön? Általában a dietetikusok is azt mondták, a visszahízás elkerülése végett fontos a fokozatosság.
2010. júl. 5. 07:57
 1/2 anonim ***** válasza:
1 kiló nem fogyás és nem visszahízás. Ha a gyomrodkiürül, kevesebbet iszol, az már simán egy kiló. A fogyást 1-2 hét után lehet megítélni és nem 1 nap után.
2010. júl. 5. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igen.... Ez csak víz volt... : (
2010. júl. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!