Paleo diétázom már majdnem 3 hónapja, és alig 1kg-ot fogytam! Xc:Milyen diétát ajánlanátok?! Többi lennt!
Havonta kb 1kg-ot szeretnék fogyni! 50 kg vagyok, és min. 40kg szeretnék lenni, letszi mondjatok olyan diétát, vagy edzést amivel havonta 1kg-ot fogyok!
Elore is koszi
(13L)
Miért fogynál paleóval? Csak az fogy, aki kevesebbet is eszik... Persze ez utóbbiban sokaknak segít a tipikusan szénhidrátszegényebb étrend...
Ne fókuszálj a havi 1 kilóra, úgysem tudhatjuk, nálad mennyi lesz. Sőt, azt sem tudjuk, van-e felesleged.
Viszont egészségesebb, sportosabb életmódra válthatsz, akármi is a helyzet :) Hosszútávon gondolkodj, ne fogyókúrázz...
Köszi a válaszokat! :)
Amugy 158 cm vagyok :)
Szoktam sportolni (hetente jarok futni es focizok is)
De a legtobb fiu szerint duci vagyok.
De egészségesebb életmódra valtok! :)
(sok gyorskajat szoktam enni :P)
Fogyashoz kaloriaminusz kell, a paleo azert jo mert egeszseges, beteg ember szervezete rosszul mukodik es nehezen kerul kaloriaminuszba, mert beteg es rosszul szabalyozott :)
Mondjuk a paleot is lehet rosszul csinalni..
Egyel tobb zoldseget es inkabb kuzdosportolj, minel tobbet. Kis edesburgonyat, rizst egyel neha foleg ha sportolsz, fogyashoz es egeszseghez marpedig sportolj is rendszeresen, akar kemenyen.
neked nem kell kalóriamínusz szerintem, hiszen fejlődésben vagy. figyelj oda mit eszel! a sport nem minden, de ha már elkezdtél paleozni már fél siker. arra is figyelj mikor és mennyit eszel!
de kérlek ne vidd túlzásba, még nagyon fiatal vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!