Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogy lehet az, hogy én diétázo...

Hogy lehet az, hogy én diétázom, és 2 hete nem fogytam semmit, a férjem meg nem és fogy?

Figyelt kérdés
Én mindent betartok, csak husi zöldségekkel, néha gyümölcs, mégsem megy le semmi, 2 hete stagnál a súlyom. A férjem összeszik minden hülyeséget, mekis kaja, kenyér, krumpli, tétsza stb, mégis fogyott 3 kilót?
2013. febr. 17. 22:06
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul rajta nem is volt fölösleg, rajtam meg van vayg 10 kiló.
2013. febr. 17. 22:07
 2/15 Argloss ***** válasza:

A diéta nyilván fedezi a napi energiabeviteledet, de ha nem mozogsz akkor semmi nem készteti a szervezetedet arra, hogy a tartalékokat felélje. Mozognod kellene, mert a kiéheztetéses módszer nem túl.

Valószínűleg a férjed aktívabb életet él, vagy csak nem hízós típus. Viszont mivel te valószínűleg igen így te kénytelen vagy többet tenni azért, hogy jó alakban legyél.

2013. febr. 17. 22:23
 3/15 Argloss ***** válasza:

Ügyesen befejeztem a mondatot... Szóval a kiéheztetés nem jó, mert csak tönkreteszi a szervezetedet és miután visszatérsz normál étrendre nagyon gyorsan visszajön a leadott súly. Többszöröse...

Mit sportolsz?

2013. febr. 17. 22:25
 4/15 dieta ***** válasza:

Logikusan következik a kérdésedből,nem fogyókúrázol csak elkezdtél egyoldalúan étkezni.Fogyni nem atoll fogsz ,hogy mit eszel a lényeg a menyit .A férjed vagy csökkentet a napi elfogyasztott kalóriát vagy növelte a fizikai aktivitást és a feltétele a fogyásnak. az egészséges étrend

55/15/30 szénhidrát/fehérje/zsír.

2013. febr. 17. 22:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem sportolok, de ő sem. Amúgy szerintem a sport nem sokat ér.

És nem koplaltam, csak egészségesen ettem. Ezzel szemben ő összeevett minden hülyeséget, mert nem kellett nei az én diétás főztöm és fogyott.

2013. febr. 17. 22:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Sajnos rossz kategóriába tettem a kérdést, paleoba kellett volna.

Bizos vagyok benne, hogy nem kell szénhidrátot enni a fogyásért, ezért nem értem hogy fogyhatott ő midnennapos mekis kajával meg pástétomos kenyérrel, mikor én nem fogytam hússal és zöldséggel.

2013. febr. 17. 22:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Abban is biztos vagyok, hogy a mit a lényeg, nem a mennyit.

Kérem a moderátorokat, hogy tegyék át paleo kategóriába a kérdést, sajnos elnéztem.

2013. febr. 17. 22:30
 8/15 Argloss ***** válasza:

Az jó ha biztos vagy a dologban, de ha mégsem működik, akkor valószínűleg a gondolatmenetedben van hiba és nem a világban.

Az étel energia, de mindegyik más mennyiséget tartalmaz belőle. Az élethez energia kell, mennyisége attól függ, hogy milyen életet élsz. Ha sok energia elraktározódik, mert feleslegesen sokat ettél, akkor az nem fog eltűnni azzal ha csak megszünteted a többlet energiabevitelt. Az emberi test nem így működik, mert az túlélés szempontjából nem lenne jó...

A férfiaknak általában nagyobb energiabevitelre van szükségük azonos tevékenységek végzése esetén is. Valószínűleg nem teljesen ugyanazt csináljátok, tehát így összehasonlítani a dolgot nem lehet..

2013. febr. 17. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem zavar be túl sok gyümölcs, PM probléma, IR ? Ezeknek idő kell, ha csak most kezdtél.

A férjed szerencsés, de nem erre kéne építeni.. okkal halnak korábban a férfiak, erre rájátszani mekis kajával nem annyira okos gondolat, még ha EGYELŐRE fogy is. Meg az ilyen össze-vissza evéssel való fogyás sokszor olyan is..

2013. febr. 17. 22:56
 10/15 anonim ***** válasza:
ezt "a sport nem sokat ér" dolgot lészíves fejtsd ki,hogy megvilágosodjak én is.
2013. febr. 17. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!