Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen lassú a fogyás? 1...

Miért ilyen lassú a fogyás? 1 hónapja diétázom és csak 2 kg-t fogytam.

Figyelt kérdés
Nem eszem cukrot és fehér lisztet.De sok gyümölcsöt zöldséget és húsokat.Kenyér helyett puffasztott búzaszeletet.Egy hete tornázom intenzíven előtte csak könnyebb Norbi dvd-re.és inkább centikben van változás.
2010. szept. 13. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
mert valószínűleg nincs rajtad nagy súlyfelesleg. a legnehezebben és a leglassabban az utolsó 5 kiló megy le. heti fél, egy kiló ideális. gyorsabban nem is ajánlatos, mert visszajön
2010. szept. 13. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
az lehet az egyik ok amit az első válaszoló írt,a másik meg ,hogy talán még mindig sok kalóriát viszel be.
2010. szept. 13. 10:57
 3/9 A kérdező kommentje:
175 cm magas vagyok, és 80 kg. A cél a 65 kg. Én úgy vélem hogy ez elég nagy súly felesleg.
2010. szept. 13. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, van egy kicsi, de azért mégsem ugyanaz, mint amikor valaki 200 kilóról indul. ha nézel ilyen fogyi műsorokat, akkor láthatod, hogy ők akár több kilót is ledobnak egy héten. ennek az az oka, hogy a nagy testnek nagyobb a kalóriaszükséglete, így amikor elkezd fogyózni, sokkal nagyobb a különbözet az igényelt kcal bevitel és a ténylegesen bevitt között.
2010. szept. 13. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert heti fél kg a NORMÁLIS, egészséges és megtartható. Gratulálok!
2010. szept. 13. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Így van. Havi 2 kg az nagyon jó, egészséges. Ennek örülnöd kellene, hisz ez a tartós fogyás titka, nem az, ha hirtelen ledobsz tíz kilót. De szerintem a 3-4 kg is lemehet, ha intenzívebb mozgást végzel, írtad, hogy ezt könnyebb mozgással érted el, tehát ha kicsit bekeményítesz, akkor kicsit több is lemehet. De vigyázz, ne a súlyt figyeld, mivel a mozgástól erősődhetnek az izmaid, s ugye az izom nehezebb a zsírnál :).
2010. szept. 13. 11:06
 7/9 A kérdező kommentje:

A legfőbb gond az lehet hogy sok idő kimarad két étkezés között legalább 5 óra is.Nekem az sok és nem figyelek oda a mennyiségre,hiába eszem minőségi ételt.Sokszor de keveset kéne ennem.

Köszi a válaszokat.

2010. szept. 13. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

ne is mondd. en dietazom, plusz mozgok, egy hat honap alatt csak 13 kilotol szabadultam meg..

mindenki azt mondja ez a normalis, de en csigalassusagnak erzem.

en is csak azt tudom mondani, mint mindenki: ez a normalis :)

viszont centiben mérj, és ne kilóban, akkor nem olyan lehangoló, én 5 ruhaméretet csökkentem :)

2010. szept. 13. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elfogadható a 2 kilós fogyás,ennyi idő alatt.

Számold ki a napi ch-t,és fokozatosan csökkentsd.Így összejöhet havi-ötheti 3-4kiló mínusz is.

2010. szept. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!