Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Súlytartók, ti hogyan felyezté...

Súlytartók, ti hogyan felyeztétek be a fogyást? Milyen adagokban emeltétek a kaját? Nem híztatok vissza?

Figyelt kérdés
Szeretném befejezni a fogyokúrát visszahízás nélkül , eddig 800 kalóriával és napi 1 óra szobabicajjal fogytam ,nem kell ájuldozni tudom hogy ez kevés de 151cm vagyok és 50kg szóval nem anorexiás :D .
2015. okt. 18. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Hát mivel sikerült agyatlan módon embertelenül kevés kalóriával hazavágnod az anyagcserédet, valószínűleg nem fogod tudni emelni a keretet hízás nélkül.

De még így is az lenne az egészséges, hogy bevállalod a hízást, aztán normális keretek között adod le a felesleget, miután rendbetetted az anyagcserédet. Gondolom ehhez is hülye leszel, úgyhogy vagy koplalj tovább, vagy legyél kövér.

2015. okt. 18. 14:37
 2/3 Krisz85 ***** válasza:

1-nek igaza van, ami történt veled az ún. látszatfogyás, lányege, hogy az anyagcseréd lassulása révén, ami nagyon nagyon nem jó, feltehetően sikerült kifogynod az összes izmodat a bőröd alól, ezért mutat kevesebbet a mérleg, vissza kéne prögetni az anyagcseréd, a kalóriabevitelt normális szintre hozni és mozogni normálisan a szobabicaj mellé, hidd el megéri, addig is egy kis okosítás, hogy kellett volna /csak részben, ennél több kell //

https://www.youtube.com/watch?v=HCc1z2QeHIQ

2015. okt. 18. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

100 kilósan is lehetnél anorexiás, annak semmi köze hozzá. Amúgy sima koplalós tininek látszol a leírás alapján. Aki képes ly-nal írni a befejezést, ritkán vagyok nyelvtannáci, de ez azért erős volt.

Én nem csinálok semmit, mert életmódváltással fogyok, koplalásból nyilván óvatosan kell visszatérni, s elfogadni a pár kiló visszahízást, ami ilyenkor könnyen megtörténik (a víz és normál mennyiségű salakanyag eleve visszajön, nincs mit tenni. illetve kevés szénhidráttal kevesebb víz jön vissza, de ez mindegy, mert a zsírmennyiség számít nekünk elsősorban). Ismerek olyat, aki koplalással fogyott sikeresen, ami állítólag elég ritka. Nagyon sokáig vigyáznia kellett s így is megindult néha a súlya, ilyenkor megint szorított egyet az étkezésén egy időre. Plusz nem is tudta tartani azt a súlyát, amire lefogyott, mert ahhoz szédelgősen keveset kellett ennie mindennap. De kicsit többel is rendben volt, így karcsú maradt. De ha nem vigyáz, visszahízza az egészet...

Életmódváltásnál azért jobb a fogyás utáni rész, egyszerűen lazítunk egy picit. Aki stagnáló, bőség idején pazarló típusú, az nagyon is lazíthat.

2015. okt. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!