Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Súlytartók! Ti mit esztek?...

Súlytartók! Ti mit esztek? Sok kérdésem van Update-téren, a többi lent

Figyelt kérdés

Lefogytam az Update rendszerrel. Mindennap 30-35 perc(magas fokozaton) szobabicikli+ tornázom,

U2-es ételeket továbbra sem szeretnék fogyasztani,biztonsági játékot játszom..de mondjuk több U1 mehet?

Mit esztek reggelire? Amit mondjuk a munkahelyre elvisztek.

Ebédre?vacsorára?

Valóban a reggelinek nagyon kiadósnak kell lenni?Valamit elronthatok,mert délelőtt nagyon aktív a gyomrom,és nagyon éhes vagyok mindig ..Mennyit mozogtok ?

A péksüteményeit mennyire építitek be az étkezésekbe?Mennyit ajánlanátok egy napra?

Számoljátok a szénhidrátokat?(eddig számoltam) Ha nem ,akkor ,hogy követitek nyomon mennyit esztek?

Akinek vannak jó receptjei ,és szívesen megosztaná,megköszönném.

Sok kérdésem van,köszi,ha válaszolsz

Csak olyan írjon,aki a Norbi termékeket fogyasztja,minden okoskodó/sértő válaszadó kíméljen.

2014. febr. 27. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék sem sértegetni, sem okoskodni, de te kissé megszállottan rágörcsöltél erre az evés témára. Súlyt tartok én is, rendszeresen torkoskodok az Update pékségekben, de eszemben nincs görcsösen számolgatni a kalóriákat, annyit eszek, amennyi jólesik, hetente mérem magam és ha felugrik 1-2 kiló, akkor következő héten jobban odafigyelek a kaja összetételére, a mennyiségen nem változtatok. Lazíts, nem lehet úgy leélni az életedet, hogy minden étkezést ilyen tudományosan kiszámítasz, már ha nem vagy élsportoló, mert az megint más.
2014. febr. 27. 13:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Tudod több mint 40 kg-tól szabadultam meg közel egy év alatt,belém égették,hogy számoljak-számoljak..mert visszahízok.Ez valóban megszokássá vált.Csak nagyon félek,hogy visszahízok,pedig mindennap sportolok.

Leírnád ,hogy miket szoktál enni? reggeli,ebéd,vacsi?Én is próbálkozom azt enni ami 1-esbe belefér,de amennyi jól esik.Kértem tanácsot Rubint Réka dietetikusától,aki olyanokat javasolt,hiába vagyok súlytartó,hogy 1,5 hétig bírtam,majdnem felborultam.Azóta bújkál bennemhogy valamit nem jól csinálok..vagy én rontom el,és eszek többet,vagy ő akar kevesebbet "belémdiktálni".

Igazából azt mondta,hogy sokat eszem ,mint súlytartó,de az is 1-es amit eszek..ha 2-est ennék ,akkor sokkal több CH-t vinnék be a szervezetembe,Szóval nem igazán igazodom ki...Ezért lenne jó ,ha kapnék étkezési tippeket.

2014. febr. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!