Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan "oldjam meg" a mai napot?

Hogyan "oldjam meg" a mai napot?

Figyelt kérdés
Március eleje óta diétázom 1200 kalóriával és eddig 17 kiló ment le ,augusztusban horvátországba mentünk és föltettem itt egy kérdést hogy miket ehetek egy hétig úgy hogy nem számolom a kalóriát de mégsem szedk fel 1 kilónál többet , hasznos válaszokat kaptam és mindnféle finomsággal , kevés édességgel súlyt tudtam tartani :) .Ma vendégségbe megyünk és mexikói ételek lesznek , az a "baj" hogy ezeket én nagyon szeretem és nem szeretnék számolgatni ,mik a leg diétásabbak ezek közül ? elég vékony vagyok 170cm/46kg de nem vagyok egy anorxiás típus, az ilyen "szabad napokon" többet eszem mint 3 férfi :D csokitorta is lesz , az nagyon sokat számít ha megeszek belőle egy szeletet?
2015. okt. 3. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha EGY napon lazítasz, akkor ha akár 3000 kcalt eszel, az sem árt a fogyásodnak. Ezt vedd szabadságnak és utána folytasd a megszokott rendszert, nem fogsz hízni, söt sokkal jobban fog menni a továbbiakban.

Élvezd a mai napon azt, hogy finomakat eszel és nem figyelsz semmire - persze azért ne edd magad rosszullétig, csa amennyi jólesik - a szervezeted megköszöni a szabadnapot!

Kellemes szórakozást!

2015. okt. 3. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:

"170cm/46kg"

Hova diétázol? Amúgy gondolom lesz mexikói zöldség abból ehetsz valami párolt- grillezett hússal.

2015. okt. 3. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

De anorexiás típus vagy.

Betegesen sovány vagy.

A súlyod nagyon kevés a magasságodhoz.

Onnan is lehet tudni, hogy anorexiás vagy, hogy egyetlen egy étkezés miatt aggódsz.

Semmi gondja nem lehet senkinek sem, hogyha egyetlen egy étkezésnél nem figyel oda.

Egy szelet torta miatt aggódsz?

Szerintem gondold végig ez még párszor és akkor te is rájössz, hogy nagyon komoly problémáid vannak.

2015. okt. 3. 10:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem vagyok anorexiás csak megkeresett egy modellügynökség ( ismeretségi körből ), azt és ezért kellett leadnom a fölös kilókat különben meg nem aggódnék csak 1 kg van hátra és most lesz a szülinapom ezért minden hétvégén naagy zabálások lesznek :D és nekem novemberig kell(ene) azt az 1kgot :)
2015. okt. 3. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
1KG-t le lehet terkózni, reggel nem eszel semmit, nem iszol, elmész WC-re, leméred magad 1KG-val könnyebb leszel, vagy min. félel fél KG-n csak nem fognak sírni.
2015. okt. 3. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
170 centis, 45 kilós csajokat toboroznak? Hát ezeknek is csak gratulálni tudok, mehetne rájuk a napalm...
2015. okt. 3. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:

De, anorexiás vagy.

- nem eszel

- betegesen számolod a kalóriákat

- kórosan rettegsz, hogy hízol - úristen, csokitorta, nagyon gáz, horvátország, nagyon gáz...

- a súlyod márt alultápláltságot mutat (170-hez 53-nak kéne minimum lenned!)

Mindegy, majd csak észhez térsz... vagy mész a pszichiátriára... esetleg a hullaházba.

Amúgy menstruációval hogy állsz?!

2015. okt. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!