Hogyan értékeljem ezt a napot? Sok mozgás, sok kalória.
Figyelt kérdés
Diétázom, 57 kg vagyok 165 cm-hez, kb. 1500 kalóriát eszem, táplálkozási naplót vezetek mindent grammra lemérve, és rendszeresen mozgok. Tegnap különösen fárasztó napom volt, 2 órát bringáztam, ebből másfelen egy gyereket is cipelve hátul, aki gyereküléssel együtt 25 kg, ráadásul mindezt egy régi acélvázas bringán, amin a váltó beragadt a legmagasabb sebességnél, úgyhogy bár amúgy is nehéz tekerni szegény bicót, de így még inkább, pláne gyereket cipelve, szóval rendesen kitikkadtam. De azért délután még futottam 4.5 km-t, spinningeltem 1 órát, úsztam egy keveset levezetésképp (500 m) és szaunáztam egy jót, és persze mindehhez a mozgáshoz jó kis étvágyam is volt egész nap. Este kiszámoltam a feljegyzett kajáimat, és az jött ki, hogy 2022 kalóriát ettem, amiből 102 g fehérje, 150 g szénhidrát és 69 g zsír. A célom hogy ledobjak pár kilót és formásodjak. Az ilyen napok visszavethetnek, vagy a sok mozgás miatt még belefér? 26/N2014. júl. 6. 05:54
1/4 A kérdező kommentje:
a nyavajába, rosszul számoltam. a kcal stimmel az 2022, de a fehérje 122 g, a ch 204 g, a zsír 82 g. Hű, ez brutál sok...
2014. júl. 6. 06:17
2/4 anonim válasza:
Számold ki azt is, hogy annyi mozgással mennyi kalóriát használtál fel és kijön, hogy pluszban vagy mínuszban vagy-e.
Ha esetleg nem ismernéd: [link]
3/4 anonim válasza:
Sok mozgáshoz sok kaja is kell, szóval nincs ezzel gond.
4/4 anonim válasza:
Egy napon úgysem múlik semmi, de ennyi mozgás mellé még kevésnek is tűnik ez a kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!