Szerintetek ennyi keves egy napra?
fogyokuurazok,es azt szeretnem megtudni,h szerintetek egy atlagos nap ez jo lehet?
-2 korpas kifli
-1 banan
-3db natur joghurt
-1 db tojas
Ez nagyon kevès.
Nem tudom hogy csinálod, de ha számolod a kalóriákat akkor 1000 kcal alá ne menj, mert ha utána abbahagyod a fogyózást pikk pakk visszajön az a nèhány kiló.
Meg ugye leginkább fehèrjèket fogyassz, pl.hal, joghurt, tojás, kefír..
Egy étkezésre többet eszek, és fogyok. Ha koplalsz, hosszú távon épp az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél.
Javaslom, olvasgass kicsit az emberi test működéséről!
Ja nagyon kevés! 1200 kalória alá nem mennék 1 nap. A tiéd szerintem még 500-600-at nem érte el, ami a 30x60 centis kutyámnak se elég. De mindjárt nagyjából kiszámolom.
2db kifli kb 190kcal
1 banán kb 105 kcal
3 db natur joghurt is kb 114 kalória.
1 db tojás 76 kalória.
Össz: 485 kcal.
Én valahogy így indítanék reggel:
2tojás + 2tojás fehérje + teljes kiörlésű valami
Mogyoró vagy valami mag féleség
Bármilyen szárnyas hús vagy hal mellé rengeteg zöldség és egy kis rízs.
2 db virsli
Estére tojásfehérje és mellé is zöldség.
Ezek mellé mozgás és rengeteg TISZTA víz. Nem cukros, nem zsírégető, nem csoda víz csakis tiszta víz. Vagy pedig https://www.youtube.com/watch?v=lCzuI84H-1c én mind a 2 módszertől fogytam. Már 30 kilónál járok.
ertem.ma ettem 1db fott tojast
2 korpas kiflit
2 szelet sonkat
1 zoldalmat
1.5 tanyer betyárlevest
És mi lenne, ha úgy ennél, hogy minden szükséges tápanyagot megadsz a szervezetednek?
A betyárleves Ok, de a tányér nem mértékegység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!