Az 1200kcal-ás diétát követem, ennyi kalóriának megfelelően eszek, de emelett mozgok is, így a kettő különbsége kb 800-900 kalória. Ez kevés?
jojó elsősorban akkor várható,ha az alacsony kalória bevitel szinte csak szénhidrátból áll fehérje nélkül.
de ha az 1200cal-od fele fehérje kb-ra-bár szerintem ez is drasztikusan kevés,főleg ha sportolsz is-akkor nem lesz jojó.
stresszes időszak meg?
stressznek az nevezhető ha az életed,testi épséged folyamatos veszélyben van.
pl ha háborús zónában élsz,vagy börtönben ülsz,ahol attól kell félned,hogy leszúrnak,vagy megerőszakolnak a zuhanyzóban.
ez stressz,a hiszti meg hiszti.
Nem (csak) a kalória számít.
1200 kcal szénhidráttal alig-alig lehet fogyni, és hosszú távon nem tartható. 1200 kcal hús és zöldség minőségileg más mint egy akármilyen összetételű, 1200 kcal-os étrend. Itt lenne a lényeg. Van aki sz.ar kajákkal, tejtermékekkel 1200 kalóriát fogyasztva sem fogy, na vajon miért?
Köszi a válaszokat! Emelek rajta valamennyit, meg próbálom a mozgást is többre.
A stresszes időszak alatt egy zombitámadást értettem, vagy talán egy kemény vizsgaidőszakot, ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!