Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az 1200kcal-ás diétát követem,...

Az 1200kcal-ás diétát követem, ennyi kalóriának megfelelően eszek, de emelett mozgok is, így a kettő különbsége kb 800-900 kalória. Ez kevés?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy egy stresszesebb időszakban, amikor valamivel többet fogok enni a jojó effektus lépjen fel és a duplája jöjjön vissza, mint amennyit leadtam. Tehát a bevitt kalória (1200) mozgás nélkül elég, de mozgással is?
2012. nov. 15. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Mozgással és mozgás nélkül is kevés.
2012. nov. 15. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Alapanyagcserére elég.
2012. nov. 15. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:

jojó elsősorban akkor várható,ha az alacsony kalória bevitel szinte csak szénhidrátból áll fehérje nélkül.

de ha az 1200cal-od fele fehérje kb-ra-bár szerintem ez is drasztikusan kevés,főleg ha sportolsz is-akkor nem lesz jojó.

stresszes időszak meg?

stressznek az nevezhető ha az életed,testi épséged folyamatos veszélyben van.

pl ha háborús zónában élsz,vagy börtönben ülsz,ahol attól kell félned,hogy leszúrnak,vagy megerőszakolnak a zuhanyzóban.

ez stressz,a hiszti meg hiszti.

2012. nov. 15. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
en is az 1200ast csinaltam, szerintem keves amit irsz, edzessel egyutt legyen meg az 1200. de ha stagnalsz, ugy vettem eszre nalam legalabbis hatasos olykor par napra felemelni 1500ra, vagy levinni 1000re, csak hogy meglepjem magam :D hatasos szokott lenni mindketto.
2012. nov. 15. 06:28
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Nem (csak) a kalória számít.

1200 kcal szénhidráttal alig-alig lehet fogyni, és hosszú távon nem tartható. 1200 kcal hús és zöldség minőségileg más mint egy akármilyen összetételű, 1200 kcal-os étrend. Itt lenne a lényeg. Van aki sz.ar kajákkal, tejtermékekkel 1200 kalóriát fogyasztva sem fogy, na vajon miért?

2012. nov. 15. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nyáron ugyanezt követtem, sőt maximalizmusom miatt leszorítottam 1000 alá és sikeresen fogytam is vele 2 hónap alatt majd 30 kilót. (27,5-öt pontosan) mára visszatértem az 1600-hoz és most stagnál a kg-ok száma (x; x+1; x-1 között), de nagyon jól lehet tartani az ezerkettest is. Szerintem. Feltéve ha amúgy eléggé elhízott vagy. Én az voltam ezért tudtam bőven betartani a 800-ast is, mert volt honnan tartalékot meríteni.
2012. nov. 15. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Emelek rajta valamennyit, meg próbálom a mozgást is többre.

A stresszes időszak alatt egy zombitámadást értettem, vagy talán egy kemény vizsgaidőszakot, ki tudja...

2012. nov. 15. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
6. válaszoló, 2 hónap alatt 26 kiló mínusz? Ez beteges.
2012. nov. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!