Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdetben ennyi futás elég,...

Kezdetben ennyi futás elég, vagy nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem futni, mert már hiányzott a mozgás és szeretném formába hozni magam a nyárra.

45-50 percet futottam és sétáltam felváltva. 3 km-t futottam és kb. 1-1,5 km-t sétáltam. Előtte bemelegítettem, utána nyújtottam, de ez a 45-50 percen kívülre esett.

Elég ennyi futás első pár alkalommal, vagy kevés? Ha néhány hétig 'csak' ennyit futok hetente 4x lesz eredménye?

16/L

2012. márc. 26. 19:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként az utóbbi fél évben elég keveset mozogtam, gyakorlatilag aktív mozgás nem igazán volt az életemben.
2012. márc. 26. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, csak egy idő múlva emelni kell a távon!Sok sikert!
2012. márc. 26. 19:30
 3/4 ökölvívó ***** válasza:
100%
kezdésnek nem rossz de próbáld a futások időtartamát növelni legalább addig hogy a 4km közepes tempóban le tudjad futni.
2012. márc. 26. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Természetesen a távon emelek majd idővel, de most úgy érzem, ez az, amit meg tudok csinálni anélkül, hogy kifulladjak.

2012. márc. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!