Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem tudom tartani a rendszeres...

Nem tudom tartani a rendszeres kalória keretemet, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Minimum 1000 kalória különbségek vannak naponta.

2015. szept. 15. 12:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Közepes tempóban szoktam gyalogolni hetente 3-szor másfél órát délelőtti órákban.

De ez akkor is megvolt mikor nem diétáztam.

Hogyan végezhetnék lúgosítást?

2015. szept. 15. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
es mi lenne ha nem pont ezeket a rossz kajakat enned, krumplipure - eleve krumpli azert szenhidrat es kemenyito van benne vaj tehat zsiradek es tej is, szamomra sok a tejeskave, csirkeszarnyak meg nem étel..normalis feherjeforras kell..babfélék is kizarva fogyokura alatt..tovabb nem is olvastam h miket irtal mer mar ez eleve rossz
2015. szept. 15. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Te szinte alig eszel valamit. A csirkeszárny egy nagyon drága kaja igaz hogy olcsón megveszed de mit vettél.? csontot és bőrt, zéró értelme van. A krumplipüré sem a legjobb dolog egyszerűen ne egyél krumplit meg kolbászt és zsíros kenyeret ha zsírt szeretnél veszteni. Nem csak a zsír miatt pl a kolbász esetében hanem a tartósítószerek és egyéb adalékok miatt. Sok emészthetetlen hülyeség van benne ami belassítja az anyagcserédet mert méreg. Minek.? Aki hamar magára rántja a kilókat annak amúgy is lassú az anyagcseréje ez biztos mint a halál.

Egyébként tutti hogy sok millió embernek bejön ez a kalória számolgatás meg egy életen át agyalgatás, súlyvesztés majd visszahízás.Csinálják csak ha ez röpíti a célba őket akkor biztos jó. Én nem tudnám ezt csinálni egy percig sem. Lazán kell élni könnyedén felesleges erőlködés nélkül.

Egyszerűen esélyed sincs elhízni ha jók a szokásaid. Ezt magamból kiindulva írom Neked. Nem vagyok és nem is leszek elhízva soha az életben ez teljesen biztos. Jók a szokásaim. És tudod milyen egy szokás.? Nehéz tőle szabadulni, olyan mint amikor elhagy a szerelmed egy hiányt érzel és minden áron találkozni akarsz vele hogy visszaszerezd a hiányzó energiát. Eddig észre sem vetted mert mindig ott volt, nem szenvedtél hiányt szerelemből :) Hiába jön valaki más az nem tudja igazán pótolni.

Tudod a kajálás is pont ilyen. Amikor megszokod a "tiszta" kajákat, rá sem tudsz nézni a csipszre a kólára a margarinra a mackósajtra :) vagy a teszkós párizsira meg a mekis olajban sült krumplira és még 10 ezer más dologra. Köszönöm szépen az élelmiszer ipar remek termékeit de inkább kihagyom, magam miatt mert egészségben és boldogságban szeretném leélni az életemet ezen a bolygón :)

Mindenkinek van valami szokása, praktikája ami vagy bejön vagy nem. Nekem a következő.

Kaja: Csirke főleg mell és comb, disznó, hal, tojás

rizs, durum tészta, korpás kenyér ami csak 5 összetevőből áll. Nem igazán szeretem a szénhidrátokat nem tudok belőlük sokat enni (kivétel almáspite nagy ritkán)

káposzta, spenót, hagyma, uborka, paradicsom, paprika stb

kiegészítők: lenmag és olívaolaj, tejsavófehérje 70-80%-os, multivitamin és ezzel kimerült a kaja.

Azt javaslom hogy keresd az alacsony glikémiás indexű ételeket ami nem dobja meg hirtelen a vércukorszinted. Hús, tojás, hal, zöldségek nagyon jók. A CH-t kell jól megválasztani ehetsz rizst is annak ellenére hogy magas a glikémiás indexe de ezt mindig hússal és zöldséggel mert belassítja a felszívódását és így nem vált ki hirtelen inzulin reakciót.

Azt tudd hogy magas vércukorszint mellett nincs zsírbontás mert a kettő kizárja egymást.

A másik pedig az edzés ezt mindjárt a tiszta kajálással együtt érdemes elkezdeni. Nálam a súlyzós edzés a favorit heti 3x nagy súlyokkal ami szól, szakad rólam a víz és behúzok vagy 1.5 liter vizet edzés alatt. Edzés kb 50-60 perc itthon edzem meguntam az autózást a konditerembe vettem olcsón mindent ami kell. Várom az edzés napokat ma pont van és kezdem is ahogy ezt befejeztem.

A harmadik pedig a pihenés, munkahelyet váltottam mert nem volt semmire időm. Most van mindenre. Mindig egyél rendesen sose koplalj, fehérjebevitel az bőven legyen, nálad legalább 90-100g naponta. ha kajás vagy hús zöldség kevés CH az mindig mehet. Én 80 kiló vagyok és 180 magas napi 160g fehérjét szoktam bevinni ebből kb 60gr-ot turmixból mert egyszerű és gyors. Reggel mindig ezzel indítok edzés után azonnal pedig kötelező kiegészítő.

"röviden" ennyi :)

hali

2015. szept. 15. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Én sem tartom ideálisnak az étrendjét, bár mindenkinek más a jó, de azért nem értem, miért kell itt a gyk-n egy csomó ételt fogyáshoz nem passzolónak bélyegezni.

A krumpliban keményítő van, és? A zabban és a tk kenyérben is, utóbbiban pedig még gluténb is jócskán... Én ugyan ketogén diétán vagyok, de meg tudom érteni azt is, aki nem. Akinek szénhidrátból jön az energia, az mégis mit egyen, datolyát és banánt kilószámra? Nyilván tipikusan keményítődús ételeket is eszik. Mi ezzel a gond, főleg kalóriakereten belül?

A párom rengeteg rizzsel fogy, ha fogy (fehérrel, s napi többször édességként fogyasztva). Kalóriaegyenleg kérdése. Oké, van, ami ideálisabb fogyáshoz, de ha kihagyjuk a keményítőt (jó, a zöldségek szolidabbja maradhat), a zsírt, a tejet és ezer más dolgot, az sokaknál kemény koplalást hoz össze...

A csirkeszárny étel, csak kevés volt belőle.

A tej valóban nem előnyös, megdobja az inzulinszintet, a laktóz sok embernek nem az igazi, akkor sem, ha orvosi értelemben nem érzékeny rá... Nem csoda, hogy nagyon sokan hanyagolják.

Persze azzal is lehet fogyni, mert mindennel lehet, csak nem előnyös, fogyás és egészség szempontjából sem.

2015. szept. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!